| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; Imam već izvanerdan skill ručnog pisanja šalabahtera buhastim fontom. Najčešće mi je šalabahter s unutarnje strane kliznog poklopca citizen ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? Imam već izvanerdan skill ručnog pisanja šalabahtera buhastim fontom. Najčešće mi je šalabahter s unutarnje strane kliznog poklopca citizen kalkulatora.
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 20
Poruka: 312
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? hahaha, pišen kontolni iz biologije a na stolu kalkulator!!!! HAHAHAHAHAHAHAH Dobro, to bi bilo da san još u srednjoj, al sad je fax-stvarno mi triba kalkulator stalno ![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! |
| | |
| | #118 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 19
Poruka: 1,514
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? na dan testa obavezno obučem majicu s kapuljačom i zipom, a šverc stavim u lijevi dio majice(naravno s unutrašnje strane) i malo rastvorim majicu, a sjedim lijevo od zida, tako da kad profa prolazi nemoze vidjet da imam šveru. A sto je najbolje, uopce se ne mora savijat vrat ni pravit neki cudni potezi koji bi upucivali na šverc. do sad me josh nisu uhvatili...a nadam se da i nece ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
« današnji raspored
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:57.