| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; Ja sam imao neku olovku, koja kada nešto napišeš vidi se pod nekim svijetlom, i trebao je posebni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 27-04-07 Lokacija: Osijek Godina: 22
Poruka: 117
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Ja sam imao neku olovku, koja kada nešto napišeš vidi se pod nekim svijetlom, i trebao je posebni papir, pa kad mi je nastavnik to oduzeo, vidio je da nema ništa i vratio mi. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? meni frendicin stari ima papirnicu pa ima onu samoljepljivu traku. ja na komp prepisem iz biljeznice podatke a ona od toga napravi knjizicu. stavim u dlan ispod maramice ili po starom obicaju napisem na lijevi dlan najbitnije podatke
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-07-07 Godina: 23
Poruka: 2
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Da ima se iskustva s tim. Tako smo ja i frend pod zemljopisom fino sjeli u zadnju klupu i svako onak stavio po 3-4 šalića na hlace i prekrio maijcom. I profa krenula pregledavat i našla gro šalabahtera, a mi taman stigli sve spremit. Frend je cak jedan i proguto. haha |
| | |
| | #58 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? U gaćama, tak da ak mi ga profa oće uzet mora me primit za kitu ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter | Re: Gdje skrivate šalabahter? ima glupih profesora ali dajte... pa sve se vidi samo oni šute.. krenu pregledavat dok neko već i drugima počne biti iritantan sa šuškanjem... ja ljepo napišem na klupu ili na komp u wordu , 6-icom. i sve stane. pogotovo hrvatski književnost |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:25.