Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Škola je bezveze u Društvo forumu; Evo prvi razred srednje i nova okolina.Osnovna je ništa za srednju,možda malo više za naučit....

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-06-07, 20:09   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-06-07
Poruka: 35
Iv@n@_15 se izdvaja iz mase
Lightbulb Škola je bezveze

Evo prvi razred srednje i nova okolina.Osnovna je ništa za srednju,možda malo više za naučit.Profesori u srednjoj i u osnovnoj su jednaki strogi ali pošteni.(moš si mislit)Sad je kraj godine i treba ispravljat jedinice.Ja trebam nažalost ispravit kemiju.Mrzim kako neki profesori omaložavaju učenika....Pogotovo sa nepravednim ocjenjivanjem.....
Koliko dugo idem u školu,nažalost ima mnogo profesore koje sam srela da su ili alkoholičari ili čudaci......Svijet je čudan.Sada je bilo i pisanje tih nacionalnih ispita za Naše dobro....Pozdrav svim onima koji se muče za ispravak jedinica.
Iv@n@_15 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 02:01   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-02-06
Poruka: 146
sabotaza se izdvaja iz mase
Re: Škola je bezveze

ah ta skola koliko muke ti priredi , a kao spremi te za zivot...........

drz se ivana bit ce dobro
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 10:51   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

koliko sam ja srela profesora pedera
Mean girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 15:30   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-12-07
Godina: 17
Poruka: 23
_Avatar_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _Avatar_

Ajmo ovako. Ja iem u Tehničku u Sisku, (in)famous Weber. Činjenica je da od mojih 12 predmetnih profesora najmanje 4 redovito piju i mrtvi su pijani na nastavi. Onda imaš 6 profesora/ica koji su totalni čudaci i 90% dana su živčani. Ostalih dvoje su tip profesora koji previše popuštaju ... btw, Weber je škola sa najviše komada iz matke (tvrdi Večernji list)

Mislim, kak možeš dobit 1 iz testa zato jer se profesoru NE DA ČITAT tvoj test. Imaš odgovoreno 4/5 pitanja na 3 strane A4. I onda ti pukne 1 uz objašnjenje: "Mogao si toga manje napisati, meni se to neda čitat. Ajde idioti sjednite ..."
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 17:36   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,063
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Dragi srednjoškolci i srednjoškolke,
Svi vi koji jednog dana upišete fakultet, a vjerujem da je to većina, shvatit' ćete kako su profesori u školi bili ˝mila majka˝ u odnosu na ove s fakulteta!
Srdačan pozdrav,
Studentica
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 14:15   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,412
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Iv@n@_15 Pogledaj Poruke
Mrzim kako neki profesori omaložavaju učenika....Pogotovo sa nepravednim ocjenjivanjem.....
Istina;tako su neki moji frendovi dobili jedinice na početku i nisu ih htjeli pitati do kraja godine
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 14:20   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Onovna i srednja škola je prekrasno doba u životu i ako vam se sada čini da ste u big problemima-NISTE!
Fakultet, a kasnije i zaposlenje je daleko teže i odgovornije. Uživajte u ovim mladim danima i trudite se što više! Sretno "ispravljačima"
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 12:11   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Poruka: 3,412
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

Slažem se
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 19:09   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
kolera se izdvaja iz mase

eh sve je to uredu ali de malo razmislite da nije skole sta bi radili jbt. ja bih se pojeo od dosade. Nisam ni ja neki luđak koji je zaljubljen u skolu. >Ali neznam kako bi bez nje ono raja zezancija i te stvari!!!! RESPECT
kolera je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 19:18   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

sjećam se kako sam i ja pizdio u školi i kako su mi govorili da mi je to najljepše doba života a ja sam ih gledao kao da pričaju nebuloze...

a sad znam da su bili u pravu i stvarno je super dok se školuješ...

od kolijevke do groba najljepše je školsko doba
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bezveze, skola

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111