| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi UPISI U SREDNJU u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri Ma nije stvar u vrijednosti, nego u tome da gimnazije primaju jako puno ljudi pa onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 207
![]() | Re: UPISI U SREDNJU Citat:
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: UPISI U SREDNJU Kada sam se ja upisivao u Ruđer (prije cca 7 ili 8 godina) prag je bio 45, a zadnji na listi je imao 47, ali sa godinama je to opadalo pa su svi bili primljeni. Ruđer ti prima 220 ako se ne varam za tehničara za računalstvo, a još imaš i optiku, mehatroniku i pitaj boga kaj sve ne. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 70
![]() | Re: UPISI U SREDNJU Glupost je činjenica da se u gimnaziju lako upadne. Ja idem u matematičku gimnaziju izadnji na listi kod nas je imao 58 bodova, s tim da jih je samo 3 ili 4 imalo manje od 60 bodova, a prvih 15 na listi je imalo preko 60 bodova, a prima se 30 učenika.
__________________ Manus manum lavat. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 6
![]() | Re: UPISI U SREDNJU Evo neke informacije o upisima, rokovima, broju kandidata možete pogledati ovdje - Upisi u srednje škole - prijave 1. i 2. srpnja Koje ti zanimanje najbolje odgovara? Kamo nakon osnovne? |
| | |
![]() |
| Tagovi: bodovi, predmeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:49.

pa onda od 30 kolko se upiše, školu završi njih 15 (barem kod mene)