| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi honda cb u Automobilizam i Motori forumu; imam jednu zamolbu za one koji se razumiju u motore. dali mi netko može uploadat sliku ovdje od honde ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 156
![]() | honda cb imam jednu zamolbu za one koji se razumiju u motore. dali mi netko može uploadat sliku ovdje od honde cb 750 custom i honde cb 750 clasic. frend mi ima ovu custom i motor mi izgleda mrak,a zanima me koja je vizualna razlika izmeđi klasične i customice,razmišljam i sam o kupnji motora, a ove klasik su dosta jeftinije i može ih se naći sudeći po oglasima a custom je već teži malo za pronaći. znači samo slike mi trebaju od custom i clasic modela iz 81 god. da vidim koje su razlike. ja sam malo guglao ali nigdje nisam našao nešto slično,uglavnom sve slike modela su bez objašnjenja koja je koje godište pa sam se izgubio. hvala unaprijed. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: honda cb hmm potrazhi ovdje BikePics - 1981 Honda CB 750 Home Page on BikePics.Com
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
![]() |
« skuter do 50 ccm
|
slike motora »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:50.