| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Peda skuteri?? u Automobilizam i Motori forumu; i JOŠ NEŠTO !!! Nisam iz Osijeka i ne znam ovu firmu, znaci ne reklamiram, nego nisam na brzinu nasao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peda skuteri?? Citat:
![]() ![]() pošalji ovaj vic u neke novine možda dobiješ 100 kn ![]() nema problema,još ti i češku manekenku nađem koja će te obgrliti oko struka ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 6
![]() | ali bih volio da mi napises svoje misljenje o generic_u, jer me jedan decko pitao kakav je, a ja pojma nemam.. On mrzi computere, pa se ne moze informirat.. A i ja nisam bas forumas, niti koga poznam, da ga pitam. KORISTI EDIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ne spammaj vishe! Zadnji Uredio Vuxs : 04-06-08 u 08:47. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-05-08
Poruka: 5
![]() | Re: Peda skuteri?? carllito vec sam ti negdje napisao da platis reklamu za PEDU na radiju oslobodi nas svoje propagande ja sam reagirao na tvoje lazi o porjeklu Peda skutera koje sam i dokazao. Prenio sam svoja losa iskustva sa Pedom da bi nekome pomogao ,a ako me netko zeli poslusati ili ne to je vec njegov problem. Vidjeti cete za koji mjesec kakva ce biti prica na forumima sta je PEDA do tada pozdrav. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 6
![]() | Re: Peda skuteri?? KORISTI EDIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ne spammaj vishe! -------------------------------------------------------------------------------- Zadnji Uredio Vuxs : Danas u 08:47. Oprosti Vuxs... Novi sam na forumu, pa se i ne snalazim. A i nisam bas jako mlad, i to ti je to....neću više pisati.. bok! Inače pisanje velikim slovima se u svijetu smatra galamom, i nije pristojno...eto bar nešto znam. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peda skuteri?? Citat:
![]() jeli to neki novi sindrom ili ![]() inače peda je od svih tih sl.skuter s kineskog tržišta bolja,to je dokazano i to je tako ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peda skuteri?? nisam stručnjak za pede nego samo mislim da su bolji od kunkurencije za slične novce.. captain je lip motor i dosta povoljniji od konkurencije pa sad... ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:29.