Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Skuteri i Motori
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Skuteri i Motori Raspravljate o temi Polaganje za A1 i A u Automobilizam i Motori forumu; Pitanjce je: dali je netko nedavno možda polagao neke od ovih kategorija? Naime, je imam položenu B kategriju ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-08, 19:35   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 64
Dejan se izdvaja iz mase
Polaganje za A1 i A

Pitanjce je: dali je netko nedavno možda polagao neke od ovih kategorija? Naime, je imam položenu B kategriju i ostale koje idu uz nju 2002god. Zanima me dali ću ponovno ako krenem polagati za motor morati pisati test i prvu pomoć??Kolike su cijene i kakva je satnica.
Hvala. Pozdrav!
Dejan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 23:15   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,539
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: Polaganje za A1 i A

mislim da ces morat samo voznju od 10 sati odradit....posto si prvu pomoc vec odradio kao i propise....ista stvar ti vredi i na motoru....nemas kaj jovo nanovo s tim...jedino pazi da se ne zeznes....ak bus polagal A1 na 125-ici onda bus mogel vozit samo takve slabe motore....predlazem ti da polazes A koja se polaze na 250-ici a kad polozis nemas ogranicenje na motor...niti sta se tice kubikaze niti snage....samo mali heads up da ne zeknes...

cijene....neznam tocno kolko je al oko 3 soma?...pogledaj si malo na netu na stranicama od autoskola da vidis uvid u to....cijene mislim, a i ostalo.....ak ti nije jasno kaj gledas na netu onda ih nazovi i pitaj....tak bus dobil tocnije informacije....
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 01:39   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,230
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

morat ces ponovo u klupu na predavanja i testove..........i polagat ces samo za 125, a ako si punoljetan dobijesh odmas i A, tako sam i ja dobio, ali najavljuju da ce se promijenit zakon pa ce se posebno ic polagat za A1, pa tek onda za A, zato bolje pozuri u skolu da ne zakasnis

cijena oko 3 soma, bar mislim..............

mene je za motor izaslo 1500 jer sam isao A i B odjednom
Yeah

Zadnji Uredio tamijan : 20-02-08 u 01:42.
tamijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 02:00   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tamijan Pogledaj Poruke
morat ces ponovo u klupu na predavanja i testove..........i polagat ces samo za 125, a ako si punoljetan dobijesh odmas i A, tako sam i ja dobio, ali najavljuju da ce se promijenit zakon pa ce se posebno ic polagat za A1, pa tek onda za A, zato bolje pozuri u skolu da ne zakasnis

cijena oko 3 soma, bar mislim..............

mene je za motor izaslo 1500 jer sam isao A i B odjednom
ima b kategoriju od 02. onda je valjda punoljetan.. i ne vidim razlike u cijeni ako odmah uz b ide i a ili ako poslje upishe a..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 02:14   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

a ja mislio da ima 12 godina
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 13:08   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 64
Dejan se izdvaja iz mase

Cijena A1 ili A kategorije iznosi 1555.00 kuna.U ovu cijenu spada 10 sati upravljanja motociklom.
Osim toga mora se izvaditi novo liječničko uvjerenje koje ne smije biti starije od 6 mjeseci i
još se plaća ispit.
Pozdrav.
Dejan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 20:28   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 22
Poruka: 17
outrager se izdvaja iz mase

kakav ispit??
ja sam polagao prošle godine, procedura je ovakva:
-odlučiš polagati A kategoriju
-odeš izvaditi lječničko
-upišeš se u auto školu
-voziš 10 sati
-polažeš vožnju
-ideš po novu vozačku

nema nikakvih drugih polaganja, samo vožnja nakon što odvoziš 10 sati. ja sam polagao na 125ccm (yamaha ybr) i dobio A i A1. kad položiš onaj ti na listiću zaokruži samo A1, al ovi u policiji ti upišu i A1 i A
plaćaš lječnički pregled (varira od grada do grada) auto školu (isto tako varira) prijavu za ispit, to je valjda standardizirano, ne sjećam se koliko je bilo, i na kraju ispitni sat, i to varira, ovisno kolko je cijena sata vožnje u auto školi u kojoj polažeš
outrager je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 02:08   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

ja sam istop polago na yamhi ybr, vozio ju njvise 97kmh
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 12:10   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 22
Poruka: 17
outrager se izdvaja iz mase

ja nisam baš tolko, ali li nešto preko 90 jesam
naj jače je bilo kad sam jednom stojao na semaforu u centru, crveno svjetlo, i kaže instruktor "sad kad se upali zeleno zavrni ga što jače da svi vide kako se vozi u auto školi"
inače instruktor vozi R1
outrager je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 16:29   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,539
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

.........dobar neki instruktor....mene to tek ceka....btw jel znate jel su oni digli te cijene...da si znam sracunat kolko mi treba jer planiram ic B i A polagat u komadu tak da znam jel ce mi trebat 7k kunica il 9k kunica....
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114