| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Polaganje za A1 i A u Automobilizam i Motori forumu; Pitanjce je: dali je netko nedavno možda polagao neke od ovih kategorija? Naime, je imam položenu B kategriju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 64
![]() | Polaganje za A1 i A Pitanjce je: dali je netko nedavno možda polagao neke od ovih kategorija? Naime, je imam položenu B kategriju i ostale koje idu uz nju 2002god. Zanima me dali ću ponovno ako krenem polagati za motor morati pisati test i prvu pomoć??Kolike su cijene i kakva je satnica. Hvala. Pozdrav! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Polaganje za A1 i A mislim da ces morat samo voznju od 10 sati odradit....posto si prvu pomoc vec odradio kao i propise....ista stvar ti vredi i na motoru....nemas kaj jovo nanovo s tim...jedino pazi da se ne zeznes....ak bus polagal A1 na 125-ici onda bus mogel vozit samo takve slabe motore....predlazem ti da polazes A koja se polaze na 250-ici a kad polozis nemas ogranicenje na motor...niti sta se tice kubikaze niti snage....samo mali heads up da ne zeknes... cijene....neznam tocno kolko je al oko 3 soma?...pogledaj si malo na netu na stranicama od autoskola da vidis uvid u to....cijene mislim, a i ostalo.....ak ti nije jasno kaj gledas na netu onda ih nazovi i pitaj....tak bus dobil tocnije informacije....
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Polaganje za A1 i A morat ces ponovo u klupu na predavanja i testove..........i polagat ces samo za 125, a ako si punoljetan dobijesh odmas i A, tako sam i ja dobio, ali najavljuju da ce se promijenit zakon pa ce se posebno ic polagat za A1, pa tek onda za A, zato bolje pozuri u skolu da ne zakasnis cijena oko 3 soma, bar mislim.............. mene je za motor izaslo 1500 jer sam isao A i B odjednom
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah Zadnji Uredio tamijan : 20-02-08 u 01:42. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Polaganje za A1 i A Citat:
| |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 64
![]() | Re: Polaganje za A1 i A Cijena A1 ili A kategorije iznosi 1555.00 kuna.U ovu cijenu spada 10 sati upravljanja motociklom. Osim toga mora se izvaditi novo liječničko uvjerenje koje ne smije biti starije od 6 mjeseci i još se plaća ispit. Pozdrav. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 17
![]() | Re: Polaganje za A1 i A kakav ispit?? ja sam polagao prošle godine, procedura je ovakva: -odlučiš polagati A kategoriju ![]() -odeš izvaditi lječničko -upišeš se u auto školu -voziš 10 sati -polažeš vožnju -ideš po novu vozačku nema nikakvih drugih polaganja, samo vožnja nakon što odvoziš 10 sati. ja sam polagao na 125ccm (yamaha ybr) i dobio A i A1. kad položiš onaj ti na listiću zaokruži samo A1, al ovi u policiji ti upišu i A1 i A plaćaš lječnički pregled (varira od grada do grada) auto školu (isto tako varira) prijavu za ispit, to je valjda standardizirano, ne sjećam se koliko je bilo, i na kraju ispitni sat, i to varira, ovisno kolko je cijena sata vožnje u auto školi u kojoj polažeš |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 17
![]() | Re: Polaganje za A1 i A ja nisam baš tolko, ali li nešto preko 90 jesam naj jače je bilo kad sam jednom stojao na semaforu u centru, crveno svjetlo, i kaže instruktor "sad kad se upali zeleno zavrni ga što jače da svi vide kako se vozi u auto školi" inače instruktor vozi R1 ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Polaganje za A1 i A ..... ....dobar neki instruktor....mene to tek ceka....btw jel znate jel su oni digli te cijene...da si znam sracunat kolko mi treba jer planiram ic B i A polagat u komadu tak da znam jel ce mi trebat 7k kunica il 9k kunica....
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:48.

Pali gume a ne dušu 

.....