| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi šta uzeti od 120-250 kubika?? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: tucson da,možeš se uputiti,ali pitanje je koliko će ti dugo trebati stići negdje s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? derbi rambla 250 ie Svijet Skutera Svijet Skutera Piaggiov motor Quasar 250, koji pokreće Ramblu, na otvorenim prometnicama troši prosječno 3,5 l/100 km, a u urbanoj sredini 3,9 l / 100 km. Maksimalna brzina, izmjerena GPS uređajem Garmin Zumo 550, iznosi 131 km/h. Zahvaljujući tome, nepokolebljivi gradski jurišnik podoban je i za prometovanje autocestama. No, na njima ga namjeravamo tek isprobati.
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? Citat:
kymco new dink 200-uff,za mene grozota od motora,prednja maska mi je ogavna a ni ostatak mi nije bolji... što više stavljaš hondine slike,to mi izgleda najljepše od sviju...
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions Zadnji Uredio HPetrovic1989 : 17-07-08 u 12:34. | |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? Citat:
ali taj kymco ima strašne prodajne rezultate i slovi kao jedan od najboljih motora uopće,ima najbolji omjer cijene i kvalitete!! i TGB ima dobre skutere ali malo ko je čuo za njih ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 390
![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? Ima puno prodanih jer raja nema para...pitaj nekog s kymcom ako je zadovoljan...jedan tu u mjestu ima Kymco People,čovjek si čupa kosu s glave od očaja,završna obrada je grozna,motor kao da je od lego kockica Aprilia Sportcity je najbolji izbor
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #87 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? GILERA RUNNER 125 YAMAHA YP 250 BAOTIAN BT 125 APRILIA SPORTCITY 200 GILERA NEXUS 250 GILERA RUNNER 200 CF MOTO E-CHARM 150 PIAGGIO LIBERTY 200 PIAGGIO X8 250 PIAGGIO X8 150 evo carlito,ovo su ti najprodavaniji motori od 125 do 250 kubika...a vezano za tog kymca new dink...on je ukupno u hrvatskoj po prodaji oko 90 mjesta,prošle 2007 ih se je prodalo oko 20-25 primjeraka,osobno bez zamjerki kymcu ali se slažem sa tucsonom da se oni kupuju osobito zbog male cijene...i također mislim da je bolji izbor aprilia sportcity...i da kymco dobar agregat,dobre karakteristike meni je izgled ogavan!!!!!! također mi je super vuxsov prijedlog...derbi super izgleda kako piše bome dobro i piči!!!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions Zadnji Uredio HPetrovic1989 : 17-07-08 u 22:12. |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 390
![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? Citat:
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- | |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? sutra pada odluka ![]() javim vam odlkukui dajem svima đir ![]() hvala na uloženom trudu ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.