| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Dan grada / motorijada u Lijepa Naša forumu; Jučer (16.5., blagdan sv. Ivana Nepomuka) Slavonski Brod je slavio dan grada, a to je ujedno bio i prvi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Caballero Negro | Dan grada / motorijada Jučer (16.5., blagdan sv. Ivana Nepomuka) Slavonski Brod je slavio dan grada, a to je ujedno bio i prvi dan jednog od najvećih moto susreta u Hrvatskoj. Koliko čujem, za dan grada su bili Jinxi, a na motorijadi su Let 3, Hladno pivo... Program za dan grada: Dan grada Slavonskog Broda | dan | grada | slavonskog | broda | Gradske vijesti | Vijesti | Slavonski Brod | Grad Slavonski Brod | Hrvatska Službene stranice Grada Slavonskog Broda - Naslovnica Budući da još nema video materijala s motorijade od ove godine, evo kako je to izgledalo prošle: Dakle.. ide tko na Poloj ili je možda sinoć bio? Ja sinoć nisam, večeras ću još vidjet..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Dan grada / motorijada nemam pojma ![]() Znam samo da je grad sinoć bio skoro prazan, valjda su svi na Poloju. Mislim da će tako biti i večeras.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 17-05-08 u 13:05. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brod, dan, grada, motorijada, slavonski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:48.