To ja svaku noć idem p'jan kući svojom kočijom!![]()
Raspravljate o temi Duhovi Slavonskog Broda! u Slavonski Brod forumu, dio Lijepa Naša foruma; a nitko nije čuo priče o tajanstvenim crnim kolima (kočija) koja vuku crni konji.. navodno se pojavljuju iza 2-3h ujutro ...
Ptice u bijegu, tišina gradi zidove... Zvoni zbogom, riječi kazne božije...
Te tvoje usne, opojne... Još uvijek sanjam kako su me ljubile...
To ja svaku noć idem p'jan kući svojom kočijom!![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Znao sam da će netko, ali ti...
I nisam u množini i nisam crn!
![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Ljudi! Pa nemojte se zajebavat!!! Sve ovo je istina! Postoje crnji konji. Ja sam igrao monopoly s njima. A kočije,na njima sam mijenjao felge. Na kočijama su prije stajale 16 coli BBS felge. Sad su 21 col OZ felge. I crne su! Ozbiljno vam kažem,sve to postoji.
A što se tiče tvrđave. Ta gospođa,ako ju itko vidi,neka joj kaže da svrati kod mene ponovno,zaboravila je grudnjak. Inače ima 27 godina,i još je dobra. I ona se ne baca,nego ona malo skakuće po toj tvrđavi.
Što se tiče onih što žvaču,to je isto istina,on je meni bio iz usta dok sam pišao iza kuće uzeo žvakaću gumu Orbit,i sažvakao ju,i onda je kasnije Kiklopa sažvakao. Taj Kiklop je iznenadno došao sa mnom pišati,ali očito nije uspio.
A za ostale,ma oni su dobri,ja s njima svaki dan kartam,bela,sedmica,poker,što god hoćete. Sve to je istina. Duhovi postoje u tvrđavi i na ostalim mjestima u Slavonskom Brodu.
Zadnji Uredio Spitfire. : 05-02-11 u 16:07 Razlog: Par pravopisnih grešaka.
Optimizam je nedostatak iskustva.