| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Dva golf terena? u Lijepa Naša forumu; Uh da..tamo je ono smetlište..fuj. Koji kontrast. Odleti ti loptica za golf među stare gume haha. Nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Dva golf terena? Uh da..tamo je ono smetlište..fuj. Koji kontrast. Odleti ti loptica za golf među stare gume haha. Nije li dio vijuša vodozaštitno područje? Valjda ne misle tamo gradit taj golf teren..po potrebi za podvodne aktivnosti ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dva golf terena? Na prostoru grada Slavonskog Broda će se najvjerojatnije urediti golf teren na prostoru vodozaštitnog područja crpilišta na Jelasu. Ovo je i najjeftinije i najlogičnije riješenje, jer se na tom zemljštu ne smije ni graditi, pa čak ni koristiti zemljište za poljoprivredu. Klub ima sjedište na rekreacijskom centru Migalovci, koje je također logična lokacija. Druga lokacija nije u gradu Brodu, nego sjeverno od Podcrkavlja na napuštenom jasinjskom vinogradu Katuni. Ova lokacija je mnogo kvalitetnija, ali nisam sigurna da li se može uspješno komercijalizirati. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Dva golf terena? Za Brođane prvenstveno koji ne znaju gdje su Katuni. Bojim se da je ova lokacija predaleko od svih prometnica, pa nisam siguran da se može uspješno komercijalizirati.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Dva golf terena? Možda baš u tome i je poanta..da se stvori ugođaj mirnom prirodom i tišinom. Ipak su i Jelas i Vijuš urbani dijelovi grada. Kako kažu...živi bili pa vidjeli.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Dva golf terena? Naravno, zaboravili smo Perkovačkog šerifa koji također najavljuje gradnju golf terena u Perkovcima. Do sad je u selu koje nama ni ambulantu napravio najveći nogometni stadion na županiji, i upravo mu klub ulazi u drugu ligu. Kako me ovo neodoljivo podsjeća na NK Kamen Ingrad iz Velike i Požeškog šerifa Zeca.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Dva golf terena? Golf klub već godinama igra na Jelasu. Nekad su Jelas kosili domaći dok su smjeli držati krave Sad je košenje jelasa značajna stavka u proračunu Bilo bi super i samo ga bez naknade dati nekom tko će ga održavati Investicija u uređenje je minimalno 500.000€ Da bi se netko to usudio investirati mora dobiti koncesiju na više od 20 godina.
| | |
| | #17 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dva golf terena? Vidjela sam ovaj topic, pa da se malo ubacim i pohvalim naše zaprešićke golf - terene, stvarno je prekrasno. Nisam skoro nikako bila do prije 3 tj i iznenadila sam se koliko ljudi... Tamo di su izgrađeni nalaze se Jelačićevi dvori, stvarno prekrasno za doć, prošetat, popit kavu; auti nemaju pristup i ima se dojam da nisi u gradu. Mislim da je to veliki + gradu.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dva golf terena? Mi ga nemamo, nevidim potrebu ako je teren (igralište) rekreacijski, nikakvi bitni turniri... Dolaze naši lokalni bogatunčići, a bio je i Račan jednom (pokoj mu duši).
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: golf, tereni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:52.