| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Dvorana Vijuš i SP u rukometu - jesmo li opet izigrani? u Lijepa Naša forumu; Svi mogući rokovi za dogovor oko dvorane u Osijeku su odavno prošli, a rješenja još nema. S druge ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Dvorana Vijuš i SP u rukometu - jesmo li opet izigrani? Svi mogući rokovi za dogovor oko dvorane u Osijeku su odavno prošli, a rješenja još nema. S druge strane, Brod je još odavno upao u konkurenciju, u svojstvu 'rezervnog igrača'. Nije mi jasno u čemu je onda problem, dvorana u Brodu zadovoljava sve kriterije za održavanje SP-a, i skoro je gotova. Smještajni kapaciteti su daleko manji problem. Jesu li u pitanju neki građevinsko-politički lobiji, ili Hrvatski rukometni savez vode nesposobni ljudi koji ne žele prihvatiti alternativno i jednako dobro rješenje ni kad 'voda dođe do ušiju'? Postavljam samo jedno pitanje.. tko je tu lud? Glas Slavonije
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,045
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dvorana Vijuš i SP u rukometu - jesmo li opet izigrani? Ja znam da ja nisam lud,ali ovo sto se dogadja nije normalno
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Dvorana Vijuš i SP u rukometu - jesmo li opet izigrani? Evo baš gledam dnevnik- raspuštena je gradska vlast u Osijeku i država preuzima financiranje dvorane. Brod službeno otpada.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,045
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dvorana Vijuš i SP u rukometu - jesmo li opet izigrani? mislim da to nisu trebali dopustiti
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 29
Poruka: 864
![]() | Re: Dvorana Vijuš i SP u rukometu - jesmo li opet izigrani? baš mi je žao. iskreno sam se nadao da bi Brod doista mogao dobiti prvenstvo. tko zna možda ipak postoji neka šansa.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvorana, izigrani, jesmo, opet, rukometu, vijus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:01.