U pravu si kad kazes da je steta mladih zivota no sve ostalo su gluposti.Kakva je razlika izmedju kupi djetetu nabrijani motor ili nabrijani auto ako to djete vozi ko ludjak...?Mislis da u autu nebi poginuli?I kakve veze ima cim im se bave roditelji?Ginu i mladi ljudi ciji roditelji nemaju auto salone.
Ja osobno vec godinama vozim motor i imam dvoje djece koji obozavaju motore i nikad im nebi branila da imaju svoj motor jer nije problem u motoru nego u odgoju.Kao prvo djetetu po mom nikada ne treba kupiti ni auto ni motor.Neka si sam zaradi za njega pa ce ga znati i cjeniti .Jedno je pomosi pri kupnji a jedno je dati djetetu sve na gotovo .Isto tako i kod voznje motora ali i kod auta bitno je iskustvo , bitno je koliko si zrela osoba u glavi da mislis i na sebe ali i na druge sudionike u prometu .Bitan je i razlog iz kojeg vozis odredjeni motor ili auto.Ako vozis iz gusta , uzivas u voznji motorom i bitno ti je kako se ti osjecas pri tom a ne sta drugi misle neces divljati po cesti , a ako imas motor da bi bio faca sto je u posljednje vrijeme najcesca pojava onda ces i voziti tako da ispadnes faca.....nemozes tu kriviti samo roditelje.Krivo je i drustvo i puno toga sa strane.Mladi su prerazmazeni i malo sta stjecu sami u zivotu (ne svi naravno) i to dovodi do neodgovornog i bahatog ponasanja.
Naravno nista se nemoze generalizirati jer nesreca se dogodi i najboljem i najodgovornijem no ipak kad pogledas unazad pet godina starost osoba poginulih na motorima vidjet ces o cemu ti pricam.

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
.... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....