Stranica 2 od 5 PrvoPrvo 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 44

Nesreće na motorima u SB-u

Raspravljate o temi Nesreće na motorima u SB-u u Slavonski Brod forumu, dio Lijepa Naša foruma; ...

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Re: Nesreće na motorima u SB-u

...'cause the rule is blood for blood!!!!!

Akademik Foruma Avatar od korisnika Dar1
    Datum registracije
    14-08-07
    Starost
    4
    Poruka
    3,852
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: mrkyblu Pogledaj Poruke
    nije problem u motoru nego u odgoju...
    ... bitno je iskustvo ...
    ...Bitan je i razlog iz kojeg vozis odredjeni motor ili auto.Ako vozis iz gusta , uzivas u voznji motorom i bitno ti je kako se ti osjecas pri tom a ne sta drugi misle neces divljati po cesti , a ako imas motor da bi bio faca sto je u posljednje vrijeme najcesca pojava onda ces i voziti tako da ispadnes faca...
    Slažem se.
    Bitan je odgoj, bitno je da se ne preskažu stepenice, nego da se ide redom, polako godinama, a ne odmah na raketu pa na groblje.
    I preseravanje. A oni kojima motor nije sredstvo za prijevoz i uživanje, nego sredstvo za preseravanje, oni su ti koji najčešće preskaču stepenice.

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Citat Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
    Slažem se.
    Bitan je odgoj, bitno je da se ne preskažu stepenice, nego da se ide redom, polako godinama, a ne odmah na raketu pa na groblje.
    ...'cause the rule is blood for blood!!!!!

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mrkyblu
    Datum registracije
    08-12-07
    Starost
    30
    Poruka
    2,348
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
    Slažem se.
    I preseravanje. A oni kojima motor nije sredstvo za prijevoz i uživanje, nego sredstvo za preseravanje, oni su ti koji najčešće preskaču stepenice.
    .... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....

xD Avatar od korisnika icegirl
    Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

Karlo zauvijek u našim srcima! volimo te!

SLAVONSKI BROD – U kliničkom bolničkom centru "Dubrava" u srijedu je u jutarnjim satima od posljedica ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći preminuo Karlo Plazanić (15), jedan od najnadarenijih tenisača ne samo u Slavonskom Brodu nego i u Hrvatskoj.

Nesreća se dogodila u ponedjeljak u 13.55 sati. Karlo je, kako doznajemo sa svojim prijateljem Nikolom Ćubel (16) (policija nije navela ni incijale, nap.a.) krenuo u vožnju mopedom. U ulici Košarevac vozeći prema brdu iz suprotnog smjera naišao je kamion marke "MAN" kojim je upravljao 61-godišnjak. Prilikom mimoilaženja s teretnim vozilom Karlo je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad Vespom, te je prednjim lijevim dijelom motocikla udario u stražnji lijevi dio teretnog vozila. Od posljedica udara Karlo i Nikola, koji su imali zaštitne kacige, pali su u odvodni kanal. Dok je Nikola Ćubel, inače nogometaš u NK u Perkovcima, zadržan na liječenju u brodskoj Općoj bolnici Karlo Plazanić s teškim je i po život opasnim ozljedama prebačen u zagrebačku Dubravu gdje je nažalost jutros u 9.10 podlegao.

U Teniskom klubu Brod, gdje je Karlo trenirao od svoje 6 godine vladaju šok i nevjerica. – Bio je to krasan dečko, jedan od najtalentiranijih tenisača koji je osvojio 50-ak turnira a u svojoj je kategoriji bio prvi na hrvatskoj teniskoj ljestvici. Prošle je godine, nakon završene osnovne škole, otišao u Zagreb u Sportsku Gimnaziju i prešao je u zagrebački TK "Mladost" – u šoku nam je rekao Kruno Buljan, tajnik TK Brod.

Pokop mladog slavonskobrodskog tenisača Karla Plazanića bit će u petak (08.08.2008) u 12.30 sati.

Dani prolaze
    Tebe nema, ljudi mi dolaze i govore
    Da sve ce bit O.K.
    Ali kako, zasto, kada ostali smo bez tebe
    Jedine snage, jedinih krila
    Predobrog prijatelja...
    Brate, sve više mislim na te
    i molim andjele, a oni nece da te vrate
    To je molitva za tebe, naš prijatelju mili
    Andjele, čuvaru mili, svojom snagom nas zakrili Vidimo se, docu i ja jednom u raj
    U početak koji nema kraj…

Krist, sin Boga zivota
    Odveo te u svoje
    Vazda zelene krajeve nebeske
    Počivao u miru Bozijem…

Zauvijek u našim srcima..
    VOLIMO TE !!!

(¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

Cauac Avatar od korisnika Venus in Furs
    Datum registracije
    23-07-08
    Poruka
    1,519
    Liked
    191 times

RIP
    Jao njegovim roditeljima koji su mu kupili motor .
    Black lipstick stains her glass of red wine...

xD Avatar od korisnika icegirl
    Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

(¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

Caballero Negro Avatar od korisnika prospero
    Datum registracije
    10-03-07
    Starost
    26
    Poruka
    2,797
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Emperor666 Pogledaj Poruke
    Jeste li primijetili da apolutno svake godine u našem gradu, od početka pa do kraja ljeta, izgubimo bar dva mlada života zbog nesreća s motorima? Katastrofa! Evo opet u Subotu ili tako, Prusina je izgubio život negdje kod Županje, na nedovršenoj cesti gdje su strojevi bili na cesti. Sve je ružno završilo i gadi mi se pričati šta mu se desilo, no poanta je - opet ode mladi život.

No on i nije bio toliko mlad kao Herbst ili sin od Pere Rašića, to je još veća tragedija, no u tim slučajevima krivim prvenstveno roditelje. Smrti malog Herbsta sam osobno svjedočio jer sam bio u neposrednoj blizini. Jezivo!

No, zašto roditelje? Ovako, oba klinca su sinovi očeva koji su vlasnici određenih Auto salona; Herbst Nissana, a Rašić Artel-a (rabljeni automobili). Oba klinca su imali 18 godina kad su poginuli ako se ne varam, a zvijeri od motora su dobili od svojih "pametnih" očeva za 18-i rođendan, Yamaha R6 i Suzuki GSX-R 1000 ako se ne varam. I sada mi nije jasno, kako netko može biti toliki debil kao njihovi očevi da svom djetetu kupi takav motor i plati polaganje za isti, a dijete mu je prije tog motora sjelo samo na nekakvog prdavca od 50 kubika ili ono kinesko smeće od 3500 kn??? K svemu tome drže auto salone!

Moje mišljenje je da ako si već htjeo da ti sin bude "faca" i da se zna čiji je on sin, zbog čega mu jednostavno nisi kupio nekakav dobar auto, recimo 350Z pošto tata drži Nissanov salon ili u drugom slučaju nekakav rabljeni ali dobar auto pa vozi brate mili koliko hoćeš, jer ipak postoji puno više šanse da preživiš u autu pri velioj brzini nego na motoru i danas ne bi morao ići na grob svog djeteta, truniti iznutra i izvana i nositi to na duši čitav jebeni život!!

Mislim, žao mi je i ne želim to nikome i neka im je svima laka zemlja, ali mišljenja sam da su tu roditelji najvećim dijelom krivi za posljedice jer su doslovno svoju neiskusnu djecu poslali u smrt kupivši im nešto što ima više "konja" nego kila, a oni to nisu bili sposobni držati u rukama.

Što vi mislite o tome?
    Mislim da si ti stari moj sve rekao u ovom postu i da se tu nema što puno dodati - apsolutno se slažem, šteta tih mladih života.

U mom naselju (Emperor zna o čemu govorim) nedaleko od moje kuće se nalaze dvije ravne i jako dugačke ulice, i nažalost sam svjedok da ovo što se dogodilo Prusini, malom Plazaniću i svima ostalima prije njih (govorim samo o Brodu) nije bila nikakava pouka onima koji jure ovuda (često bez kacige).
    Tamne odaje srca njena,
    i u njima moja sjena,
    zauvijek izgubljena.

Regularni forumas
    Datum registracije
    12-09-07
    Starost
    26
    Poruka
    91
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Emperor666 Pogledaj Poruke
    Jeste li primijetili da apolutno svake godine u našem gradu, od početka pa do kraja ljeta, izgubimo bar dva mlada života zbog nesreća s motorima? Katastrofa! Evo opet u Subotu ili tako, Prusina je izgubio život negdje kod Županje, na nedovršenoj cesti gdje su strojevi bili na cesti. Sve je ružno završilo i gadi mi se pričati šta mu se desilo, no poanta je - opet ode mladi život.

No on i nije bio toliko mlad kao Herbst ili sin od Pere Rašića, to je još veća tragedija, no u tim slučajevima krivim prvenstveno roditelje. Smrti malog Herbsta sam osobno svjedočio jer sam bio u neposrednoj blizini. Jezivo!

No, zašto roditelje? Ovako, oba klinca su sinovi očeva koji su vlasnici određenih Auto salona; Herbst Nissana, a Rašić Artel-a (rabljeni automobili). Oba klinca su imali 18 godina kad su poginuli ako se ne varam, a zvijeri od motora su dobili od svojih "pametnih" očeva za 18-i rođendan, Yamaha R6 i Suzuki GSX-R 1000 ako se ne varam. I sada mi nije jasno, kako netko može biti toliki debil kao njihovi očevi da svom djetetu kupi takav motor i plati polaganje za isti, a dijete mu je prije tog motora sjelo samo na nekakvog prdavca od 50 kubika ili ono kinesko smeće od 3500 kn??? K svemu tome drže auto salone!

Moje mišljenje je da ako si već htjeo da ti sin bude "faca" i da se zna čiji je on sin, zbog čega mu jednostavno nisi kupio nekakav dobar auto, recimo 350Z pošto tata drži Nissanov salon ili u drugom slučaju nekakav rabljeni ali dobar auto pa vozi brate mili koliko hoćeš, jer ipak postoji puno više šanse da preživiš u autu pri velioj brzini nego na motoru i danas ne bi morao ići na grob svog djeteta, truniti iznutra i izvana i nositi to na duši čitav jebeni život!!

Mislim, žao mi je i ne želim to nikome i neka im je svima laka zemlja, ali mišljenja sam da su tu roditelji najvećim dijelom krivi za posljedice jer su doslovno svoju neiskusnu djecu poslali u smrt kupivši im nešto što ima više "konja" nego kila, a oni to nisu bili sposobni držati u rukama.

Što vi mislite o tome?
    A zamisli sto bi se dogodilo da sa tim 350Z vozis 200 a ogranicenje na brzoj 70 onda ubijes pritom jos nevine a i sebe,kako god okrenes gadno.
    Tako da oduvijek sam mrzio motore a ipak divio jer volim brzinu no motor mi se nesvidja nekako nije kao u autu..
    Opet brzina ubija bio ti u autu ili na motoru nemozes nap:sirokoj voziti 200 ili osijeckoj naderavati pa izazivas vraga....
    Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo
    http://www.youtube.com/watch?v=GOYwZ3_eRjA

Hocu i ja da se malo smijem

Regularni forumas Avatar od korisnika Mistyc
    Datum registracije
    07-02-08
    Starost
    28
    Poruka
    164
    Liked
    0 times

ja mislim da dečkiću (da, dobro ste pročitali DEČKIĆU) od 18 god. nema se šta davat nabrijana zvijerka,

i ja isto kažem - tu krivim roditelje

nažalost mi kao pojedinci to ne možemo spriječiti nego samo gledati što se događa.

neki ljudi nisu svjesni da kad sjedaš na motor uz popijena 2-3 piva gotovo sigurno znači smrt....

prežalosno....

Lajkaj nas na Facebooku