| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Freeware u Računala forumu; Imam ga mjesecima već. Isti quratz, isto sranje........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| charolastra | Re: Freeware Imam ga mjesecima već. Isti quratz, isto sranje.....
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Re: Freeware s kojim od ovih programa mogu obrađivat video fileove, mislim tipa izrezivat dijelove, usporavat (slowmotion), dodavat muziku, pa čak i napravit svoj video ubacivanjem slika i muzike tipa ko slideshow s glazbom u pozadini, u nekom video formatu naravno? |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Freeware Može li mi tko pomoći da mi kaže koji od svih gore navedenih free programa može ispravljat bad sektore na hdd-u. Imam novi Seagate 80 giga 7200.10, a Astra 32 nakon nekog vrimena možda 3 miseca pokaza je stanje HDD-a kao BAD. Mislim da su rezultat nekog instaliranja i deinstaliranja, ne kužim se baš puno u to ali znam da ima nekih programa koji rekuperaju HDD, posebno što je ovaj novi a ne da mi se reklamirat. Skinuo sam seagate tools ali s njima ništa ne dobivam.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Freeware Evo jedan solidan free preglednik slika - FastStone Image Viewer 3.3 FastStone Image Viewer - Powerful and Intuitive Photo Viewer, Editor and Batch Converter
__________________ Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
![]() | Re: Freeware cemu trpanje programa bez veze...pa jeli imate pojma koliko ih uopce ima...pisite o provjerenim i koji su se pokazali dobri ako znate,ako ne radje nista ne pisite...ovo je totalno bezvezno...ja ih mogu navest da necete procitat,prije cete ostarit. |
| | |
![]() |
| Tagovi: freeware |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Freeware programi | Gogy | Računala | 6 | 10-11-05 08:16 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:51.