| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Moram par puta restartovati komp da bih ga uljucila..pomoc u Računala forumu; Kad god palim kompjuter,pa pocetku se vidi strelica (kako bih to u stvari opisala ne znam bas...) koja kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-07-07 Godina: 18
Poruka: 1
![]() | Moram par puta restartovati komp da bih ga uljucila..pomoc Kad god palim kompjuter,pa pocetku se vidi strelica (kako bih to u stvari opisala ne znam bas...) koja kao radi.Onda bi trebalo da se cuje ona muzika i da pise Welcome. E pre Welcome meni se zablokira komp i ne moze se ukljuciti,onda ja restartujem pa idem u safe mode i uvek moram kliknuti restore kompjuter.To pomogne da taj put upalim komp,ali svaki sledeci moram isto raditi. Nosila sam ga na popravku i radio je jedno mesec dana i opet isti problem...da li bi nekao znao sta to moze biti??puuuuno hvala )Tad su ugradili service pack 2.Inace to je windows xp i nije star... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Moram par puta restartovati komp da bih ga uljucila..pomoc ziher virus ili neki spyware....inace ponekad je dovoljno nakon restarta ne otic u safe mode nek jednostavno spicit last known good configuration....kazem u nekim slucajevima sto ovdje nije slucaj....kad si sredis komp stavi si na njega nod32 i updateaj ga i stavi neki program protiv spywarea ala adaware2007 i spybot s&d...ova zadnja dva su free i sam ih treba updatead redovno i koji put proskenirat.... kaj se tice nod32...imam ga i uz njega fix da mozes updateat....ak oces da ti ga posaljem javi mi se pm-om...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Tagovi: restart |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:46.

)