isplati se svakako. ja 7-icu koristim jos iz doba beta verzija, i kad je bila prilika nabavit finalnu nisam dvojioja sam odusevljen s radom i mogucnostima. neces zazalit pri prelasku.
Raspravljate o temi Windows 7 u Software forumu, dio Računala foruma; Zanima me kakva su Vaša iskustva sa novim Windowsom...trenutačno koristim Windows XP, a Vistu sam koristio jako kratko jer mi ...
Per sempre bianconero!La vita è dura in ogni significato!
isplati se svakako. ja 7-icu koristim jos iz doba beta verzija, i kad je bila prilika nabavit finalnu nisam dvojioja sam odusevljen s radom i mogucnostima. neces zazalit pri prelasku.
Da stavim onda 64bitnu, ili 32 bitnu?
Sabirnica mi omogućava 64 bitnu...
dobra je sedmica, napokon nešto da radi
Čitao sam malo na netu da zapravo Sedmica dosta više baterije koristi nego Windows XP, a s obzirom da imam laptop i koristim ga često na bateriju, malo me to pati, jel to istina ili?
sedmica je ok ako nemas staru kantu od kompjuterameni na laptopu radi malo sporije nego XP, al svejedno nemam volje vracati se na XP opet
@Supremeus, na sedmici imas hrpu opcija vezanih uz rad na bateriji.. meni traje sat i pol kao i na XP-u uz neki normalni rad..
Hvala Shelby...a ništa onda, morat ću i ja za sedmicom...gdje svi tu i ćoravi mujo![]()
Meni je Windows 7 pre dobra. Neznam jel mi se to čini ili radi brže nego xp. Iznenadilo me to da je ona u instalaciji samog operativnog sistema, instalirala i draivere za matiču, zvučnu i grafičku. Draiveri za Vistu, za lan, su mi pasali na Windows 7.
Ja sam pre zadovoljan. Imam Windows 7 Ultimate.
pa dosta ljudi veli da im radi brze.. al ja moram bit crna ovcameni radi sporije (iako nemam slab lap)
Ja imam 3 laptopa od toga jedan je na sedmici jedan na visti jedan na xp s time da imam još 1 komp malo jači za igrice na kojem imam seven x64 gamer edition i moram reči da radi super bez ikakvih prigovora , jedino neke starije igrice ne rade na njemu ali 90% radi. XP su dobri ali ipak pomalo dosadni i ipak ih gazi vrijeme zbog drivera i zbog directX 9 zato mislim da je dobro da je izašla sedmica jer vista je proizvod sa greškom što su i oni sami priznali....
Pozdrav.....