Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Split
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Split Raspravljate o temi Izrešetali trojicu mladića usred Splita u Lijepa Naša forumu; Divlji zapad 24sata...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-02-07, 22:14   #1 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Izrešetali trojicu mladića usred Splita

Divlji zapad

24sata
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 22:16   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,597
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Izrešetali trojicu mladića usred Splita

Samo neka se ubijaju...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 22:21   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,956
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Znam da nije u redu šaliti se sa nečijom smrti ali obratite pažnju na ime prve žrtve.
A inače nemam šta reći osim laka im bila zemlja.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 23:35   #4 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,597
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Lovel

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 00:57   #5 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Lovel (samo 22) je mrtav. Bio je nečiji sin.

Što je smiješno tu?
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 01:06   #6 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Godina: 7
Poruka: 2,504
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

......nist novoga....kad bu mlada ekipica skuzila da se neide glavom kroz zid i da se ne uletava u sve poslove...i kad nebudu prepuni sebe ...e onda nebudu izresetani.....ko se maca laca od maca i pogine..nazalost ali tak je...
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 12:46   #7 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Nisam Matković, a neživ sam odavno!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-07, 16:11   #8 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Znam da nije nimalo smiješno, ali čudno sam se osjećao dok sam ovo čitao:

Citat:
Pravi autor: Novi list
Lovelova karijera uličnog nasilnika

Ugled na ulici, za sve pripadnike raznih skupina u gradu Splitu (ima ih nekoliko jasno odvojenih, koje se povremeno sukobljavaju), predstavlja ključni element njihova »posla«. Ukoliko se ne boje, ili bar zaziru od susreta s tobom, nisi postigao ništa. Lovel Matković je od malih nogu, s 12-13 godina, na Bačvicama započeo svoju »karijeru« uličnog nasilnika. Brzo se priključio sličnima te napredovao i stjecao prijatelje poput Marina Vukšića, no još više je bilo neprijatelja. Takvi momci prilično su eksponirani, znaju predstavljati opasnost i za slučajne prolaznike, no rijetko imaju veze s drogom jer im to nije »đir«. Tučnjave, potezanje vatrenog oružja često bez neke stvarne potrebe, reketarenje, to je njihova svakodnevica.
Odgovori sa citatom
Star 18-02-07, 18:58   #9 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,630
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
Znam da nije nimalo smiješno, ali čudno sam se osjećao dok sam ovo čitao:
Meni je susjed napravio grob u photoshopu.... Sve sa tekstom, imenom i slikom....
Trebaš onda vidit osjećaj....
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 12:46   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-03-07
Godina: 20
Poruka: 14
ladymacbeth se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Lovel (samo 22) je mrtav. Lovel (samo 22) je mrtav

Što je smiješno tu?
haiku:
Lovel (samo 22)
je mrtav
Što je smiješno tu?

eto sta je smisno
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izres etali, mladica, splita, trojicu, usred

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103