| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Split prije rata u Lijepa Naša forumu; Praćke, praćke... U mojoj su ulici bile aktualne i pljuce - cjevčica od antene, pa napuniš usta bobicama (onin ljubičastin) i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Split prije rata Praćke, praćke... U mojoj su ulici bile aktualne i pljuce - cjevčica od antene, pa napuniš usta bobicama (onin ljubičastin) i deri... I puške na čepe - one sa laštikon, šta su ispaljivale spljošteni metalni čep od boce... Ah, ta mladost... nema toga više... šta je reka kolega - jeben Playstation generaciju i gel u kosi sa 12 godina
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 522
![]() ![]() ![]() | Re: Split prije rata Citat:
ja san 85a i mi smo to radili i mozda generacija,dvi iza nas,hahaha mozda je varos zaosta (jbga centar grada )a ovoj dici je sad jedina baza razbijat i gnjavit susjede mi smo bas bili mastoviti imali smo svoje ulicne prodaje,radili sami karete,igrali franje i slije na auta,grupa grupu trazi kroz cili centar,radili smo fore iz skrivene kamere(tada je bila ona hrv.stara) na slucajnim prolaznicima,neznan jel se ko sica prsuta i care govedare a priko lita lov na ribe stapovima i kesicama zbilja smo bili mastoviti
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Split prije rata ja sam isto '85 godiste haahah mislim da kod dide imam jos koju cepaljku,pracku i pljucu zabijenu negdi kad smo tili hokej igrat uzeli bi od palme one grane jer imaju deblji kraj prema dole pa snjima i sa zgnjecenom 0.33 limenkom od kole ka pak ahahahah dok sam bia mladi dosta sam isa sa didom lovit ribe na udicu,trazit skoljke za mamac,ronit i lovit ribe na kesu priko dana stalno na balun u kvartu,ko zna koliko sam baluna probia i razbia stakla od skole na blatinama picku bila su to jebena vrimena,nebi ih nikad minja za nista ove novije generacije su zakurac nisam vidia da iko igra na franje ili slije neznam odkad ... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Split Godina: 26
Poruka: 77
![]() | Re: Split prije rata a vas dva ste jedni od rjetkih... svaka vam dala ![]()
__________________ RođenSamGodineGospodnje,jednog vručega ljeta Bez slavlja, bez šampanjca, bez banketa,Život na dvadeset kvadrata, pobjeg'o sam s uziceVečKaoKlinac postaoSamDijeteUliceGlasSlobodeOsjećam.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:41.

ja san rodjen 1981. i koliko se sican mi smo zadnja generacija koja je sve ovo navedeno radila i imala iskidana kolina...svak rodjen iti godinu-dvi nakon 81. u mojoj ulici nebi ima pojma o cemu se ovdi prica .
)
imali smo svoje ulicne prodaje,radili sami karete,igrali franje i slije na auta,grupa grupu trazi kroz cili centar,radili smo fore iz skrivene kamere(tada je bila ona hrv.stara) na slucajnim prolaznicima,neznan jel se ko sica prsuta i care govedare