| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi cura koja ti se svida ima decka... u Društvo forumu; kako da se cura koja ti se svida i ima decka zapali na tebe??? Da mu ju preotmes???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... DA! Ne otimaš ti tu ništa ako ona želi.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... Bas fino razmisljanje ![]() Nego, sta nije moralnije pričekati da oni stvarno budu fajrunt i onda uljeteti k'o Aljoša Asanović u protivničkog napadaca nego ići još rušiti vezu sa sarmerskim pričama?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... A kaj onda pitaš nas na forumu ako si se več odlučio? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: cura koja ti se svida ima decka... A kako to uletiš svakoj drugoj curi?
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... Definitivno ne na onakav nacin kako uleti svakoj prvoj curi ![]() Dečec, ajd ti odi trazi slobodne cure, a ne pokusavati rušiti tuđe veze ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cura koja ti se svida ima decka... slažem se u potpunosti. ako ti se sviđa potrudi se kako znaš i umješ, a daljnja odluka je njena.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, decka, ima, koja, svida |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:55.