Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi markiranje u Društvo forumu; O da, pola srednje nisam bio u njoj, srećom je bila tako lagana da sam na kraju završio sa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-07-07, 21:00   #11 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: markiranje

O da, pola srednje nisam bio u njoj, srećom je bila tako lagana da sam na kraju završio sa 4 uz sve to što sam radio

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 23:26   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

u osnovnoj - nikad, ali zato u srednjoj... tjelesni - obavezno na kavi, prve i zadnje satove takodjer, satove matematike i statistike, ma joooj... uvijek sam bila ZA a i imala sam takvo drustvo koje nije bas moglo cesto ostajat na kavama poslije skole pa je markiranje bilo jedino rjesenje zapravo... zbog njega su mi skolski dani zapravo i bili najbolji + cikanje i lokanje alkohola po wc-ima, zayebancija pod odmorima... rusvaj u granicama normale
Star 06-07-07, 00:39   #13 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Prošlu godinu sam prošao sa 47 neopravdanih, a Boga ti pitaj koliko je opravdanih bilo, a i nije me zapisalo jednu 20 puta u cijeloj godini.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 07:30   #14 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

U srednjoj školi sam valjda imao 100-njak neopravdanih svake godine al bavio sam se folklorom koji je moja razrednica obožavala i svaki put kad nebi došao u školu ili otišao sa zadnjih par sati uvijek bi se usmeno ispričao da sam išao na nastup ili probu ili nekaj slično i stalno mi je opravdavala te sate tako da ustvari nisam imao niti jedan neopravdani i hrpu opravdanih
U sjećanju mi je ostalo jedno markiranje prva tri sata u jutarnjoj smjeni. Kad sam išao na četvrti sat sreo sam razrednicu dok sam čekao tramvaj, ona je taman išla na posao ... Nekaj sam zmuljao zakaj nisam još na nastavi i započeo priču u folkloru, pa kak imamo godišnji koncert, pa jel bi ona htjela doć i sl. Poslje sam joj dao karte za koncert i s time je kupio do kraja školovanja, sve mi je opravdavala bez problema
Posljedica tih mojih markiranja je bila da sam skoro pao treći razred
Jedva sam se izvukao sa samo dva popravna a visilo mi je čak 5 predmeta ...al to je pak druga priča o mitu i korupciji u školi
Nekih posebnih razloga za markiranje nisam imao , jednostavno mi se nije dalo otić u školu ili više biti u školi taj dan...čak sam najmanje markirao zbog testova. Jednom sam bio otišao "u školu" i cijeli dan se samo vozikao tramvajima po gradu ...obišao sam cijeli grad i provozao se svim tramvajskim linijama u gradu od prvih do zadnjih stanica

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 14:19   #15 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika CountessBathory

Datum registracije: 30-06-07
Poruka: 76
CountessBathory se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku CountessBathory

u osnovnoj nisam picavala,al otkad iden u srednju...
ne smim ni rec.
iako to ja sve fino pokrijen i opravdan nekako.
razlozi su jednostavni, bolje opravdani,ili eventualno neopravdani, vec jednica.
koju, btw,meni zasiju u sekundi, jer ne bi bila ja da se ne posvadjan s njima.
ove godine donosin svjedodzbu i pokazujem staroj i sreca sta su preko opravdanih opalili onaj pečat skole,pa nije skuzila.
inace bi bilo svega.
al vec bi ja njoj nesto smuljala.
al eto, utjeha je sta nemam niti jedna neopravdani. dobar doktor
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 17:23   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,187
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Vjerovali ili ne, u 4 razreda srednje škole skupio sam 999 izostanaka (što opravdano, što ne, računajući prema upisanim izostancima u svjedodžbi....)

To sam izračunao slučajno na upisu na faks...... Da sam skužio ranije išao bi i taj 1000. sat....
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 17:34   #17 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Na kavi 100 metara od škole prvih pet sati
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 17:47   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,231
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

sto kazete kad markirate?

ja uvijek iznimislim neki glupi razlog tipa da me nes boli il da sam bila kod doktora na pregledu, a zaboravio mi dati ispricnicu
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 00:24   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ma najzesce je markirat prva 2 i zadnja 2. ods malo do vtc centra, po gradu,pa sladoled,ili jednostavno ostanes u wc-u. jednom smo dosli u skolu sa kubankama i cjeli dan smo proveli u wc-u pusec kubanke i pijuc votku. bas gust
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 11:11   #20 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika MichaelCorleone

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 22
MichaelCorleone se izdvaja iz mase

Markanje mi nije sklono jer si mislim uvijek kak čup preživit taj sat/dan i preživim bez markanja.Inaće moj razred je rekorder po broju izostanka
MichaelCorleone je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bjezanje iz skole, markiranje, markiranje iz skole

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108