| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi markiranje u Društvo forumu; O da, pola srednje nisam bio u njoj, srećom je bila tako lagana da sam na kraju završio sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: markiranje O da, pola srednje nisam bio u njoj, srećom je bila tako lagana da sam na kraju završio sa 4 uz sve to što sam radio ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: markiranje u osnovnoj - nikad, ali zato u srednjoj... tjelesni - obavezno na kavi, prve i zadnje satove takodjer, satove matematike i statistike, ma joooj... uvijek sam bila ZA ![]() ![]() a i imala sam takvo drustvo koje nije bas moglo cesto ostajat na kavama poslije skole pa je markiranje bilo jedino rjesenje zapravo... zbog njega su mi skolski dani zapravo i bili najbolji + cikanje i lokanje alkohola po wc-ima, zayebancija pod odmorima... rusvaj u granicama normale ![]()
__________________ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Offline | Re: markiranje U srednjoj školi sam valjda imao 100-njak neopravdanih svake godine al bavio sam se folklorom koji je moja razrednica obožavala i svaki put kad nebi došao u školu ili otišao sa zadnjih par sati uvijek bi se usmeno ispričao da sam išao na nastup ili probu ili nekaj slično i stalno mi je opravdavala te sate tako da ustvari nisam imao niti jedan neopravdani i hrpu opravdanih ![]() U sjećanju mi je ostalo jedno markiranje prva tri sata u jutarnjoj smjeni. Kad sam išao na četvrti sat sreo sam razrednicu dok sam čekao tramvaj, ona je taman išla na posao ... Nekaj sam zmuljao zakaj nisam još na nastavi i započeo priču u folkloru, pa kak imamo godišnji koncert, pa jel bi ona htjela doć i sl. Poslje sam joj dao karte za koncert i s time je kupio do kraja školovanja, sve mi je opravdavala bez problema ![]() Posljedica tih mojih markiranja je bila da sam skoro pao treći razred ![]() Jedva sam se izvukao sa samo dva popravna a visilo mi je čak 5 predmeta ...al to je pak druga priča o mitu i korupciji u školi ![]() Nekih posebnih razloga za markiranje nisam imao , jednostavno mi se nije dalo otić u školu ili više biti u školi taj dan...čak sam najmanje markirao zbog testova. Jednom sam bio otišao "u školu" i cijeli dan se samo vozikao tramvajima po gradu ...obišao sam cijeli grad i provozao se svim tramvajskim linijama u gradu od prvih do zadnjih stanica ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: markiranje u osnovnoj nisam picavala,al otkad iden u srednju... ne smim ni rec. iako to ja sve fino pokrijen i opravdan nekako. razlozi su jednostavni, bolje opravdani,ili eventualno neopravdani, vec jednica. koju, btw,meni zasiju u sekundi, jer ne bi bila ja da se ne posvadjan s njima. ove godine donosin svjedodzbu i pokazujem staroj i sreca sta su preko opravdanih opalili onaj pečat skole,pa nije skuzila. inace bi bilo svega. al vec bi ja njoj nesto smuljala. al eto, utjeha je sta nemam niti jedna neopravdani. dobar doktor ![]()
__________________ zashto protiv svoje volje da budem svetica kad je dolje bolje, kad je dolje akcija |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: markiranje Vjerovali ili ne, u 4 razreda srednje škole skupio sam 999 izostanaka (što opravdano, što ne, računajući prema upisanim izostancima u svjedodžbi....) ![]() To sam izračunao slučajno na upisu na faks...... Da sam skužio ranije išao bi i taj 1000. sat.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: markiranje sto kazete kad markirate? ja uvijek iznimislim neki glupi razlog tipa da me nes boli il da sam bila kod doktora na pregledu, a zaboravio mi dati ispricnicu ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: markiranje ma najzesce je markirat prva 2 i zadnja 2. ods malo do vtc centra, po gradu,pa sladoled,ili jednostavno ostanes u wc-u. jednom smo dosli u skolu sa kubankama i cjeli dan smo proveli u wc-u pusec kubanke i pijuc votku. bas gust
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bjezanje iz skole, markiranje, markiranje iz skole |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:20.

+ cikanje i lokanje alkohola po wc-ima, zayebancija pod odmorima... rusvaj u granicama normale
... Nekaj sam zmuljao zakaj nisam još na nastavi i započeo priču u folkloru, pa kak imamo godišnji koncert, pa jel bi ona htjela doć i sl. Poslje sam joj dao karte za koncert i s time je kupio do kraja školovanja, sve mi je opravdavala bez problema 
, jednostavno mi se nije dalo otić u školu ili više biti u školi taj dan...čak sam najmanje markirao zbog testova. Jednom sam bio otišao "u školu" i cijeli dan se samo vozikao tramvajima po gradu