Koliko godina imaš?
Raspravljate o temi mrsavost u Teens forumu, dio Društvo foruma; ovako imam jedan problem.......mrsava sam i to mi jako ide na zivce ...nisam anoreksicarka da se odma razumijemo....jedem normalno i ...
Koliko godina imaš?
Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima.
13
E onda se nemoj toliko zabrinjavati. Vjerojatno si tek ušla u pubertet i tvoje će se tijelo u nekoliko sljedećih godina razvijat, kako psihički, tako i fizički. Prema tome, ne očajavaj. Jedi normalno i zdravo, 5-6 obroka dnevno. Kad jednog dana izađeš iz puberteta najvjerojatnije će sve doći na svoje i onda ćeš još žalit za vremenima kad si mogla jest, a ništa se nije primalo.![]()
Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima.
Ja imam isti "problem". Mislim ne shvacam to problemom. Tebe shvacam, jer si zensko. Ja imam 15 godina, 173 cm i 60 kila. I super mi je. Jedeh koliko hocu, sta hocu, kad hocu, i ne dobijam ni kile. Malo idem u teretanu reda radi, ali uzivam dok mogu. Slazem se s matejom. Ne bi povjerovala koliko se cura fizicki razvije u godinama u koje ti ulazis. Kasnije ces bit bomba, samo se strpit trebas.
Hey you, hey you, finally you get it;
The world ain't fair, eat you if you let it
KoRn - Twisted Transistor
uffff...blago ti se....možeš jest šta oćeš,koliko hoćeš,kad hoćeš.....
e da je meni tako.....![]()
samo polako, tek ti je 13, pubertet, doći će sve na svoje![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
da nemaš gliste![]()
Udebljaces se kasnije, nista ti ne brini, samo nemoj stvarati naviku prezderavanja, jer ti kasnije moze postati problem kad se kalorije budu prestale trositi na rast i razvoj!
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Isto tak je i samnom 15 god 175 cm 52 kg. Po cijele dane sam doma i samo jedem, tu i tamo odem negdje van pa se istrčim ko konj. Uglavnom sam sportaš, ali kad mi je dosadno i nikaj nemam za radit, jedem. Svi mi govore kak sam mršav, a je***a nisam ja kriv što mi je takav metabolizam.
BBoy 4 life