| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi mrsavost u Društvo forumu; ovako imam jedan problem.......mrsava sam i to mi jako ide na zivce ...nisam anoreksicarka da se odma razumijemo....jedem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | mrsavost ovako imam jedan problem.......mrsava sam i to mi jako ide na zivce ...nisam anoreksicarka da se odma razumijemo....jedem normalno i nikad negladujem to jeste nezelim biti mrsava.......ali nemogu jednostavno koliko god da jedem neide....mozda se udebbljam 2-3 kile ali i dalje ostajem mrsava.......nenormalno bi voljela da se udebljam pa makar bila i ko bure......jer mi je ljepse kada djevojka ima obline i to bi zeljela malo mi fali ali to malo traje i traje...pomozite kako god znate.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: mrsavost E onda se nemoj toliko zabrinjavati. Vjerojatno si tek ušla u pubertet i tvoje će se tijelo u nekoliko sljedećih godina razvijat, kako psihički, tako i fizički. Prema tome, ne očajavaj. Jedi normalno i zdravo, 5-6 obroka dnevno. Kad jednog dana izađeš iz puberteta najvjerojatnije će sve doći na svoje i onda ćeš još žalit za vremenima kad si mogla jest, a ništa se nije primalo. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-07-08 Lokacija: Sl Brod
Poruka: 33
![]() | Re: mrsavost Ja imam isti "problem". Mislim ne shvacam to problemom. Tebe shvacam, jer si zensko. Ja imam 15 godina, 173 cm i 60 kila. I super mi je. Jedeh koliko hocu, sta hocu, kad hocu, i ne dobijam ni kile. Malo idem u teretanu reda radi, ali uzivam dok mogu. Slazem se s matejom. Ne bi povjerovala koliko se cura fizicki razvije u godinama u koje ti ulazis. Kasnije ces bit bomba, samo se strpit trebas.
__________________ Hey you, hey you, finally you get it; The world ain't fair, eat you if you let it KoRn - Twisted Transistor |
| | |
| | #9 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mrsavost Udebljaces se kasnije, nista ti ne brini, samo nemoj stvarati naviku prezderavanja, jer ti kasnije moze postati problem kad se kalorije budu prestale trositi na rast i razvoj!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-06-08 Lokacija: Zagreb- Dubrava
Poruka: 12
![]() | Re: mrsavost Isto tak je i samnom 15 god 175 cm 52 kg. Po cijele dane sam doma i samo jedem, tu i tamo odem negdje van pa se istrčim ko konj. Uglavnom sam sportaš, ali kad mi je dosadno i nikaj nemam za radit, jedem. Svi mi govore kak sam mršav, a je***a nisam ja kriv što mi je takav metabolizam.
__________________ U krvi mi teku slavonske pjesme... ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:01.

...nisam anoreksicarka da se odma razumijemo....jedem normalno i nikad negladujem to jeste nezelim biti mrsava.......ali nemogu jednostavno koliko god da jedem neide....mozda se udebbljam 2-3 kile ali i dalje ostajem mrsava.......nenormalno bi voljela da se udebljam pa makar bila i ko bure......jer mi je ljepse kada djevojka ima obline i to bi zeljela malo mi fali ali to malo traje i traje...pomozite kako god znate....