| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi vas prvi put.. u Društvo forumu; Je kaj ja znam...samo pitam Napisal si da nisi još bil sa curom al za dečke se nisi izjasnio... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Purger | Re: vas prvi put.. Je kaj ja znam...samo pitam ![]() Napisal si da nisi još bil sa curom al za dečke se nisi izjasnio ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-08-07
Poruka: 14
![]() | Re: vas prvi put.. Meni bilo onako... Solidno, ali krvavo. S nikim posebnim, iako prestarim. Htjela sam konačno skinuti jumf, jer ne vjerujem u one priče o princu na bijelom konju. Kada bih čekala neko savršenstvo, niš od seksa. ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: vas prvi put.. meni je bilo skoro pa savrseno(jer nista nije savrseno). volila san tog momka a i on mene, tako da je sve ispalo kako je tribalo, on se za to potrudia. cure koje jos nisu i koje se boje ja im preporucam da se rijese tog straha, jer normalno da boli ali kad bol prode ostaje samo zadovoljstvo i uzivancija. i nemojte to napravit ako niste spremne, jer vam sigurno govorim da to nece bit to.
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. Bilo je nebo na tvome celu u srcu zdjela vruceg mlijeka bili smo djeca koja se vole i koja ne znaju sto ih ceka Bilo je svile u tvome oku i ne daj nikom da to uzme bilo je sijeno i karamele kad su se takle nase usne Ref. 2x Bilo mi je prvi put samo jednom prva zora svice najljepse su ciste i nespretne ruke prve suze vrijede drugo su price Bilo je pravo, zrelo voce u tvojoj ruci zlatne niti bilo je sve sto sada nemam sto vise nikad nece biti Ref. 4x |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. prvi put, za mene je blo jako lijepo jer sam to napravila s dečkom do kojeg mi je bilo jako stalo i koje i danas jako jako volim. bitno je da u partnera imaš sto posto povjerenje- posebno bitno za prvi put. kažem zato što je većinu djevojaka strah bolova i da će biti povrijeđene! važno je da osjećaš da u tom trenu ti to sama najviše želiš, znaći ako se radi o bilokakvom nagovoru, pritisku nemoj da ti bude neugodno reć ne ako nisi spremna i ne želiš to sto posto! i za kraj, opusti se kad dođe do toga- tako će sve proć sa najboljim sjećanjima! sretno!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: prvi, put, vas |
« šminkerice
|
Skejteri?? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:11.

Htjela sam konačno skinuti jumf, jer ne vjerujem u one priče o princu na bijelom konju. Kada bih čekala neko savršenstvo, niš od seksa. 

I pametni grijese