| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Gitara u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo može jedno pitanje? Kako spojiti gitaru na liniju? I gitaru na komp? Fala unaprijed... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| butsecks | Re: Gitara Tribas samo imat onaj line in na liniji u koji moze stat kabel koji inace koristis s gitarom i na liniji odabrat odredenu opciju... Za kompjuter tribas imat neku zvucnu s istim takvim ulazom no ako nemas neku kvalitetnu zvucnu nema ti neke pretjerane srice sa tim... A spajat gitaru na liniju samo u krajnjem ocajnickom slucaju.. Zapravo, moja preporuka ti je da to ne radis. btw koju gitaru imas?
__________________ Ja živim na slepom koloseku... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Gitara Ne moraš ni imati veliki jack ulaz u liniji ili kompu, moreš kupiti samo adapter kaj ti iz velikog jacka ide u mali 13mm jack, dojde kojih 10kn, spajaš tak kak je Servant rekel, na line in, tj. aux.
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? Zadnji Uredio ivanusic : 05-05-06 u 16:29. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gitara |
« LCD monitori
|
Koju Tv karticu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:12.