| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi klima za stan-pomoc??? u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: ice Koliko kvadrata misliš hladiti tom klimom? možda je 3.5kw preslabo. pa ta prostorija ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: klima za stan-pomoc??? ja se razmišljam kupiti klimu za grijanje za naš dnevni boravak, koji je otvoren prema kuhinji tako da u biti grijemo dnevni s blagavanom od 24m2 + kuhinju od ca. 10m2 , znači tot. cca. 35m2. Meni je majstor preporučio od Daikina s invertorom koja navodno ful štedi i po ljeti i po zimi. Imate vi kakva iskustva s grijanjem preko klima uređaja?
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-01-07 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 110
![]() | Re: klima za stan-pomoc??? Ja imam Beko već 2 godine,nikad problema s njom. Snaga je 5.0 kw hlađenje i 5.6 kw grijanje. Ugrije i ohladi tri prostorije od sve skupa 60-ak kvadrata(dnevni bor., blagovaona i kuhinja). Cijena je bila 2900 kn,a sad je vjerojatno jeftinija. A i lipo izgleda unutarnja jedinica.
__________________ Zinedine Zidane,heroj a ne huligan. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 102
![]() | Re: klima za stan-pomoc??? Kreky previse ti je 5.0kw uzmi za to 3.5kw ne znam do koje cjene mozes ici...Ali ono ako bi uzimao dobru klimu da ti traje i naravno koja kosta ja bi gledao marke Fuji,Fujitsu,Daikin,Hitachi ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: klima za stan-pomoc??? ja imam panasonic sa inverterom snage 4.1 kw koja trosi max 1.1 kw na sat a daje 4.1 kw.radim redovne servise jednom na godinu (ciscenje,dopunjavanje plina)i hvala bogu,do sad nisam imao nikakvih problema. moj savjet svima je da ako imate namjeru koristiti klimu i za grijanje zimi,obavezno kupite sa inverterom i ne stedite lovu jer vrijeme ce pokazati zasto.po mom misljenju,najbolje klime su mitsubishi od,recimo 6 kw za prostore od 80-ak m2.potrosnja im je nevjerojatnih 0.6 kw/h. i ne kvare se.
__________________ i pape i dida bili su TORCIDA |
| | |
![]() |
| Tagovi: klima, stanpomoc |
« fotić
|
Zvuk preko kucnog kina »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:19.