Stranica 3 od 4 PrvoPrvo 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 40

klima za stan-pomoc???

Raspravljate o temi klima za stan-pomoc??? u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pravi autor: ice Koliko kvadrata misliš hladiti tom klimom? možda je 3.5kw preslabo. pa ta prostorija ima od 35-40 kvadrata,nema ...

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

Re: klima za stan-pomoc???

Citat Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
    Koliko kvadrata misliš hladiti tom klimom? možda je 3.5kw preslabo.

pa ta prostorija ima od 35-40 kvadrata,nema više..a i čovik koji radi oko klima kaže da je vivax najbolja u smislu uloženo dobiveno da se kod svih manje više plaća ko neko ime,pa sad..

prof. Foruma Avatar od korisnika kreky
    Datum registracije
    28-05-04
    Starost
    34
    Poruka
    1,364
    Liked
    3 times

ja se razmišljam kupiti klimu za grijanje za naš dnevni boravak, koji je otvoren prema kuhinji tako da u biti grijemo dnevni s blagavanom od 24m2 + kuhinju od ca. 10m2 , znači tot. cca. 35m2.
    Meni je majstor preporučio od Daikina s invertorom koja navodno ful štedi i po ljeti i po zimi.
    Imate vi kakva iskustva s grijanjem preko klima uređaja?
    Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru.

Regularni forumas Avatar od korisnika iknezo43
    Datum registracije
    26-01-07
    Starost
    26
    Poruka
    111
    Liked
    0 times

Ja imam Beko već 2 godine,nikad problema s njom. Snaga je 5.0 kw hlađenje i 5.6 kw grijanje. Ugrije i ohladi tri prostorije od sve skupa 60-ak kvadrata(dnevni bor., blagovaona i kuhinja). Cijena je bila 2900 kn,a sad je vjerojatno jeftinija. A i lipo izgleda unutarnja jedinica.
    Zinedine Zidane,heroj a ne huligan.

Regularni forumas Avatar od korisnika PC_n00b
    Datum registracije
    08-12-07
    Poruka
    218
    Liked
    0 times

Kreky previse ti je 5.0kw uzmi za to 3.5kw ne znam do koje cjene mozes ici...Ali ono ako bi uzimao dobru klimu da ti traje i naravno koja kosta ja bi gledao marke Fuji,Fujitsu,Daikin,Hitachi

Regularni forumaš Avatar od korisnika LMATANO3
    Datum registracije
    21-06-06
    Poruka
    97
    Liked
    0 times

Panasonic ima dobre klime

Starter Avatar od korisnika Wednesday
    Datum registracije
    01-09-07
    Poruka
    72
    Liked
    0 times

ja imam panasonic inverter i odlicna je.
    playmaker

Regularni forumas Avatar od korisnika popper
    Datum registracije
    17-12-07
    Poruka
    101
    Liked
    0 times

ja imam panasonic sa inverterom snage 4.1 kw koja trosi max 1.1 kw na sat a daje 4.1 kw.radim redovne servise jednom na godinu (ciscenje,dopunjavanje plina)i hvala bogu,do sad nisam imao nikakvih problema.
    moj savjet svima je da ako imate namjeru koristiti klimu i za grijanje zimi,obavezno kupite sa inverterom i ne stedite lovu jer vrijeme ce pokazati zasto.po mom misljenju,najbolje klime su mitsubishi od,recimo 6 kw za prostore od 80-ak m2.potrosnja im je nevjerojatnih 0.6 kw/h. i ne kvare se.
    ''Svađanje na internetu je poput Paraolimpijskih natjecanja; i ako pobijediš i dalje si retardiran.''

Starter
    Datum registracije
    20-05-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Kupio sam od electroluxa klimu.. decki su ju postavili, i otisli.. i ona radi nekih 10ak minuta, nakon toga se upali lampica timer i blinka.. i na daljinskom se nemre nis.. probao sam ju resetirat, ali uvijek isto..jedino kad ju istekam iz zida i ustekam ponovo onda opet radi tak 10minuta.. funkcije dok radi sve normalno rade. jel itko zna u cem je problem?

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,198
    Liked
    1188 times

prvi problem je u tome sto je klima Electrolux...jbg, sorry ali to je tako

drugi problem je ocigledno u tajmeru koji klimu gasi nakon 10min gasi (barem sam te ja tako shvatio). cudno mi je da ne mozes sa daljinskim to rijesiti.
    ako si sve probavao i nista ti ne ide od ruke onda telefon u ruke i zovi decke opet

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Starter
    Datum registracije
    20-05-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

heh..a electrolux losa marka?
    ja se ne razumijem u klime, al eto.. netko mi reko da je to ok marka.. no ljudi imaju razlicito videnje.. po ovom cini se da ipak nije..

da.. neda se daljenskim.. ne znam sto je.. ma sto je najgore i decki kaj su ju postavili pojma nemaju u cem se radi..a nisu oni ovlasteni..nego u fusu :s

Lajkaj nas na Facebooku