Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Pomoć oko kupovine LCD-a

Raspravljate o temi Pomoć oko kupovine LCD-a u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Planiram kupiti LCD 82 cm za otprilike 4-5 tisuća kn, pa ne znam što da kupim.U konzumu je nekakav LG ...

Starter
    Datum registracije
    25-09-08
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Question Pomoć oko kupovine LCD-a

Planiram kupiti LCD 82 cm za otprilike 4-5 tisuća kn, pa ne znam što da kupim.U konzumu je nekakav LG 32 2000 za 3000 KN, a takav isti u Ecosu 3600 kn pa ne znam gdje je caka.Ima li tko kakav prijedlog ili pomoč ?

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

Re: Pomoć oko kupovine LCD-a

ima jedna dobra stranica koja daje recenzije pa malo pogledaj

HD Televizija - HDTV eZine » Televizori

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Odmah na početku ću reći da se makneš od LG-a jer su neusporedivo lošiji od svojih konkurenata. Ja sam prošao sve dućane izmaltretirao prodavače, testirao sve i sva. Jest da sam tražio nešto veći ekran, ali LG u usporedbi sa Sony-em, Panasonicom, Philipsom odmah na oko ima lošiju sliku. Pošto vidim da si ograničen sa sredstvima koja su dosta mala za kvalitetan lcd preporučio bi ti da baciš oko na Philips 32PFL, ok telkica za te novce, neki kažu da ima problema sa burn inom, makar ja nisam primjetio.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Starter
    Datum registracije
    25-09-08
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Hvala !

Regularni forumaš Avatar od korisnika klostrobuster
    Datum registracije
    07-11-07
    Starost
    28
    Poruka
    254
    Liked
    0 times

Lightbulb Re: Pomoć oko kupovine LCD-a

Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
    Odmah na početku ću reći da se makneš od LG-a jer su neusporedivo lošiji od svojih konkurenata. Ja sam prošao sve dućane izmaltretirao prodavače, testirao sve i sva. Jest da sam tražio nešto veći ekran, ali LG u usporedbi sa Sony-em, Panasonicom, Philipsom odmah na oko ima lošiju sliku. Pošto vidim da si ograničen sa sredstvima koja su dosta mala za kvalitetan lcd preporučio bi ti da baciš oko na Philips 32PFL, ok telkica za te novce, neki kažu da ima problema sa burn inom, makar ja nisam primjetio.
    emm, LCD nemaju problema sa burn-inom to su plazme,a za te novce čovjek može dobit od philipsa seriju 5 čak ako ima sreće

Lajkaj nas na Facebooku