| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? u Kultura i Zabava forumu; K.T. 2- nekako se tako zove,oni likovi detektivi su mi stvarno moćni,jad i čemer tv-a toliko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najiritantnija K.T. 2- nekako se tako zove,oni likovi detektivi su mi stvarno moćni,jad i čemer tv-a toliko loše glume na jednom mistu da je za plakati !! nova lova-od katastrofe do iritantne dosade,jaaako monotono!! uzmi ili ostavi-onaj novi voditelj mi je humoristički katastrofa lik,jedan je pervan! ima ih još ali ove tri mi se ističu ![]() ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najiritantnija kunolovac, večera za 5, kajman, nova lova, zauvijek susjedi, lud zbunjen normalan, odred za čistoću, big brother, showtime...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? 1. Big brother 2. Nad lipom 3. Najslabija karika 4. Otvoreno 5. Imbecilni stiv urkel-doslovno mi se gadi. Operacija slijepog crijeva je lijepša za gledanje od njegovog lica.
__________________ b |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
![]() | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? Pod istim krovom. Big brother Nad lipom 69
__________________ Ja se zovem Kulen the Braco. Iz porodice sam čudnovatih kuburaša. Kad odrastem , želio bih biti bogat. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 558
![]() ![]() | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? U zadnje vrijeme ima previse sunda na televiziji, lakse bi bilo da je pitanje sta valja.. -cimer fraj, 69,nmk...---zalosno da je nekima smjesno ![]() -sve domace serije na RTLu -Nova Lova -showtime,i sl wannabe reality showovi -lud zbunen normalan,operacija kajman(zapravo nova tv ima najvise smeca, koje reklamira pod "zabavno").....
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 354
![]() | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? neke od ovih emisija vise nema ali ostavile su duboke, neizbrisive traume 1. kt2 2. mjenjam zenu 3. super nanny ili tako nekako 4. nova lova 5. i sve di se pojavljuje jelena veljaca (6. i mora san dodat sesto zato sam stavia u zagrade a to su reklame sa nove i rtl-a jer traju duze od bilo koje serije, emisije ili filma pa se slobodno mogu racunat kao emisije). ima tu jos kandidata neka se ostali ne uvrijede vecina emisija sta se prikazuje je smece
__________________ Odabrao Dželo Hadžiselimović, prevela Neda Ritz, tekst čitao Miljenko Kokot, tonski obradio... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? samo 5???Iss....aj ovak cemo...prvih 5 koje mi padaju na pamet cu napisat...uuuhmm.....ružna ljepotica,lud zbunjen normalan,nad lipom 35,zauvijek susjedi i vecernja škola koju ovaj Pervan sad vec mrcvari sa istrošenim i starim forama
__________________ EVERY TIME YOU SPAM CHUCK NORRIS KILLS A N00B!! http://www.imagesforme.com/out.php/i71243_chuck.gif |
| | |
| | #29 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,328
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? 69 debilno glupa emisija sa Aljošom i njegovim istrošenim forama
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-11-07
Poruka: 17
![]() | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? Mislim da ih ima više nego 5 za nabrojati, ali pokušat ću izdvojiti baš najgore od najgorih 1. 69 - predebilno, negledljivo 2. kunolovac, novalova itd.. - jednostavo bez komentara 3. cimerfraj - 'nough said ![]() 4. kt2 - prejadna gluma, jeftina produkcija, još jeftinij scenarij 5. ružna ljepotica - kad sam čuo te glasove pomislio sam da sinkroniziraju neki crtić, sve dok nisam pogledao tv ![]() ima toga još: npr: pod istim krovom, operacija kajman, NMK (u početku je bila gledljiva, ali kako je odmicalo vrijeme, pretvarala se sve više u trash), itd... itd...
__________________ "My game is based on improvisation. You have a second, rarely more, to decide whether to dribble, shoot or pass to the right or left. It is instinct that gives the orders." - Ronaldinho |
| | |
![]() |
| Tagovi: emisija, serija |
« Peticija za ukidanje emisija kao što su Nova Lova, Kunolovac...
|
Bračne vode - Na hrvatski način »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:33.