Raspravljate o temi Digitalna TV u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; ja sam iskoristio bon koji nam je velikodušno darovao HRT i uzeo onaj njihov receiver (100 kn platiš, 75 subvencionira ...
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Kako spojiti digitalni prijemnik ako imaš Max Tv. Posebno iz razloga kad dođe do prekida programa onda ne mogu gledat ništa pa bi kupija ovaj digitalni, kad nestane slika sa Max Tv-a onda bi pribacija na digitalni prijemnik. Ima li kakva shema ili kako se spaja priko Atlante (Max Tv prijemnika).
SAMO MORU VIRUJEM!
Stari je uzeo onaj HDT 1110.. ja spojim onaj kabel u televizor i u HDT i antenu spojim...i onda ukljucim sve i kaj nis ne funkcionira...kaj nisam dobio mozda nesto jos uz to?? ko je imo iskustva s tim...kak to funkcionira kak ce proradit nes ?
Kupio sam DVB-t i sve lijepo spojio, proucio uputstvo i pustio ga da automatski nade programe, on je to obavio. Programi su svi mutni, sivi, odvratni! Analogni signal je 3 puta bolji od ovog, posudio sam drugi DVB-t i sve to napravio, ali opet isto. Na drugom TV-u s tim istim DVB-tom slika nemoze biti bolja kao da je netko pred vama! Mozete li mi pomoci?
u kojem dućanu može da se zameni bon za dvb tjuner?
Radanus, ja mislim da je čovek mislio na dućane sa televizorima , a ne sve dućane.