| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Kunolovac u Kultura i Zabava forumu; Glupasta emisija.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac ............jučer gledala par minuta i nisam imala živaca slušati ono Lorenino prenemaganje..........između svake riječi stanka par sekundi, kao da je na wc-školjiki.........katastrofa...........bolja mi je ona druga, zanimljivija je, simpatičnija i zgodnija...........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 30-10-07 Godina: 18
Poruka: 1
![]() | Citat:
![]() | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,917
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac Citat:
no da odgovorim na pitanje ove teme,ne gledam jer mi je glupo i naravno ne pada mi na pamet da zove,mozda bih samo nazvao da ih posaljem u maternu,hehe,a sto se voditeljice tice nije mi nesto posebna,a uostalom ima vec tema za voditeljicu pa mozete tamo gledati njene slike i iznositi misljenja
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac Citat:
npr. mogo bi spavat, drkat-ili zato i gledaš kunolovca??? mislim sorry al malo mi je to glupavo!!! da, da i ja gledam reži me, jer mi onaj doktor tak je... operira.... i da, ljudi samo iznose svoja mišljenja, ak im se ne sviđa- što je i realno za jednu takvu mučku di pelješe ljude!! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac pa da ćemu prebirat po broju 060 802 803 i zvat kunolovca kad isto tak može prebirat po jajima i uživat.. ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:09.

Pali gume a ne dušu 

; možda kroz neko vrijeme to stigne i do nas