Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi Kunolovac u Kultura i Zabava forumu; Glupasta emisija....

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-08-07, 21:21   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 21
Poruka: 20
mrs.adams se izdvaja iz mase
Re: Kunolovac

Glupasta emisija.
mrs.adams je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 00:50   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,234
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

gledam tu emisiju samo kad je Lorena vodi
Yeah
tamijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 02:57   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-08-07
Poruka: 6
kelpie se izdvaja iz mase

majko mila, od kad je baderna grad.. uzas, i za to nude jos dodatnih 2000 kn. sramota.
kelpie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 07:43   #24 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 936
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

............jučer gledala par minuta i nisam imala živaca slušati ono Lorenino prenemaganje..........između svake riječi stanka par sekundi, kao da je na wc-školjiki.........katastrofa...........bolja mi je ona druga, zanimljivija je, simpatičnija i zgodnija...........
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 17:45   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-10-07
Godina: 18
Poruka: 1
josip0s se izdvaja iz mase
Talking Re: Kunolovac

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Gleda tko to? (RTL, nakon ponoći)

Kako vam se sviđa emisija, voditeljica?
ovako...ja ne kuzim ljude koji stalno idu po forumima i stalno imaju nekakve prigovore i zanovijetaju, pa dobro ako vam se ne svida kunolovac vasa osobna stvar nemojte ga gledati, ako kradu kradu nemojte zvati i rijeseno..strawa..a za voditeljicu sto puta mi je bolja sanja ja smao zbog nje i pratim kunolovac, ne zovem al ga gledam jer je simpaticna i super ga vodi..hehehe eto toliko od mene
josip0s je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 17:50   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,917
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: josip0s Pogledaj Poruke
ovako...ja ne kuzim ljude koji stalno idu po forumima i stalno imaju nekakve prigovore i zanovijetaju, pa dobro ako vam se ne svida kunolovac vasa osobna stvar nemojte ga gledati, ako kradu kradu nemojte zvati i rijeseno..strawa..a za voditeljicu sto puta mi je bolja sanja ja smao zbog nje i pratim kunolovac, ne zovem al ga gledam jer je simpaticna i super ga vodi..hehehe eto toliko od mene
mozda samo iznose svoja misljenja.gdje bi svijet bio kad bi svi sutili i samo pustili stvari da idu onako kakve vec jesu.Normalno je da prigovaraju jer imaju pravo,a da kradu to je sigurno i istina,i sta bi sad mi svi trebali sutit i ne bunit se znajuci da netko tu potkrada gradjanine?

no da odgovorim na pitanje ove teme,ne gledam jer mi je glupo i naravno ne pada mi na pamet da zove,mozda bih samo nazvao da ih posaljem u maternu,hehe,a sto se voditeljice tice nije mi nesto posebna,a uostalom ima vec tema za voditeljicu pa mozete tamo gledati njene slike i iznositi misljenja
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 23:11   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: josip0s Pogledaj Poruke
a voditeljicu sto puta mi je bolja sanja ja smao zbog nje i pratim kunolovac, ne zovem al ga gledam jer je simpaticna i super ga vodi.l
bez uvrede al kaj nemaš pametnijeg posla u jedan ujutro nego gledat unolovac jer ti voditeljica tak dobro vodi i simpatična je?!!!
npr. mogo bi spavat, drkat-ili zato i gledaš kunolovca???
mislim sorry al malo mi je to glupavo!!! da, da i ja gledam reži me, jer mi onaj doktor tak je... operira....
i da, ljudi samo iznose svoja mišljenja, ak im se ne sviđa- što je i realno za jednu takvu mučku di pelješe ljude!!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 17:26   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 361
jaiopetja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaiopetja

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
drkat-ili zato i gledaš kunolovca???
A cuj, glupo je da samo gleda
jaiopetja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 23:05   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

pa da ćemu prebirat po broju 060 802 803 i zvat kunolovca kad isto tak može prebirat po jajima i uživat..
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 23:31   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-11-07
Godina: 40
Poruka: 5
erin se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku erin

Ako već neke koji gledaju zanima samo voditeljica onda bih preporučila da takve emisije gledaju na njemačkim kanalima gdje su voditeljice već golog poprsja ; možda kroz neko vrijeme to stigne i do nas
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kunolovac

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114