| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu u Društvo forumu; Čuo nešto da je spavala kod oca jer ju je "NAVOSNO" muž Ante tuko? Koje je vaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu zaboli me, jedino mi žao djeteta ako je istina
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu Sramota je u svemu tome sto koliko god se javno konstantno provlaci to da je nasilan i da postoji sumnja u zlostavljanje u obitelji centar za socijalnu skrb ne poduzima nista a da se o nekome od nas nepoznatima javnosti radi vec bi davno oduzeli djete i bili bi proglaseni najgorim mogucim roditeljima.Zalosno je sto zakon nije za sve isti a to se lomi na nevinim djecijim ledjima. Prica kako je lupio djete nije bitna al cinjenica da danas slave godisnjicu i kakvu ce ona haljinu obuci zasluzuje ne samo da bude glavna tema RTL -ovog ekskluziva nego je cak toliko vazna da se i nagradno pitanje veze uz to. Ako se mene pita ona je obicna drolja nesposobna za ista a kamoli odgoj djeteta a on je svjestan da u ovoj drzavi s parama mozes sta hoces i uziva ismijavajuci i ljude i zakone i sva moralna i zivotna nacela.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu Ma nije ![]() To su laži i dezinformacije ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu boli me kurac za tog idiota i tu glupaču koja ne zna r...ne zna ni ime svoje kćeri izgovoriti kako spada i ona bi još dijete odgajala...jedino mi žao djeteta što mora rasti uz takve neodgovorne pubertetlije!
__________________ Michael Phelps-the one and the only |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dežurni spammer XD | Re: Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu i mene takodjer boli kita al opet ako je istina za zlostavljanje se ide u zatvor jadno dijete ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,196
![]() ![]() ![]() | Re: Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu Danas sam vido mislim na novoj TV prilog o njima. Novinarka najprije pita onu karikaturu od muža, da li je bila policija kod njih doma, što on potvrđuje. Nakon par minuta pita Simonu to isto pitanje a ona odgovara da nije istina, pa sada tko tu koga jebe i zašto? Mislim jasno mi je da ju karikatura tovari, ali mogli su se dogovoriti i usuglasiti šta će reći.. ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:23.

Grijesiti je ljudski ...

jadno dijete