| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi supermoto felge u Automobilizam i Motori forumu; dal ko zna di se prodaju ili ko ih prodaje i koliko cca dodju supermoto felge za ktm exc 125... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-07-07 Godina: 61
Poruka: 18
![]() | supermoto felge dal ko zna di se prodaju ili ko ih prodaje i koliko cca dodju supermoto felge za ktm exc 125
__________________ kakve veze ima kefir vrhnje i bioaktiv ako malo dijete dode nha laptop a na ledima ima upregnut radijator koji radi na pribliznoj vbrijednosti štefa koji poije coca colu albanskog podrijetla? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,986
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: supermoto felge nema veze za kaj su..ovisi kolko cola osh..ja sam prodao prije cca god dana dvije 17 s jednom gumom za somicha kunicha
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: supermoto felge ovisi cije supermoto felge....i kolka colaza, tak je vuxs...al supermoto felgice su inace dosta skupe....alternativa ti je mozda copit felge s neke lezaljke pa stavit sam adekvatne gume gore jos....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:02.