| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi MSN u Tehnologija i Tehnika forumu; Pretpostavljam da je ilegalno, dakle mičem... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| fear of the dark | Re: MSN e imam i ja to..... a zaš meni msn plus ne radi na msn 8.5? ili na 9.0 ? radi mi samo na msn 8.1.... ne kontam zaš neće? ja bi tjela da imam mns 9.0 i msn plus na tom... baš je fora to!!!! al jebiga neće mi.... e i kak kad pošalješ puno texta i smajlova nekog blokira-izbaci???? |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: MSN imaš recimo MSN discovery s kojim imaš razne opcije ka da šalješ nudgove koliko te volja i moš emitirat lika pa misli da si ga hakira i te šeme xD
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 461
![]() ![]() ![]() | Re: MSN Kako se radi s ovin MSN Discovery ? ja san ga instalira i sto sad?
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
![]() |
| Tagovi: msn |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:59.