| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi Prebacivanje videa u drugi (manji) format u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav svima. Imam jedan problemčić. Naime radio sam s programom Adobe Premiere Elements 3.0 za obradu videa i pravljenje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 52
![]() | Prebacivanje videa u drugi (manji) format Pozdrav svima. Imam jedan problemčić. Naime radio sam s programom Adobe Premiere Elements 3.0 za obradu videa i pravljenje dvd-a. Izvrstan program s mnoštvom efekata, predložaka za dvd, ... E sad je nastao problem kada sam s mini dv kamere izvukao snimku na hard. To je nekih 23min a on mi je to stavio na hard u format avi. veličine 4,85Gb što je enormno veliko. Jedino što ja neznam je to s kojim programom naravno nekim free da sanjim veličinu tog videa da ga mogu staviti u divix verziju, znači kako tih 23min staviti na cd??? Unaprijed hvala Dejo ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Prebacivanje videa u drugi (manji) format pa jedna od opcija ti je dvd shrink...s njim se i inace dvdi prebacuju u druge formate tj. shrinkaju se s velicine jednog dvda na velicinu jednog cda, a.k.a. s 4.7 GB na 700 MB bez gubitka kvalitete...programcic je free.nadi ga na netu i skini.nije velik.ispod 10 MB sigurno. ja trenutno imam verziju 3.2 i vjerojatno je to zadnja verzija, no nisam siguran. malo proceprkaj s googleom net i nasel bus si.
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Prebacivanje videa u drugi (manji) format Ne. Niste me razumjeli. Meni program izvuče s mini dv kamerice snimku na hard u avi format, a ne u npr. VTS.01.VOB kao što je recimo u dvd-u već gotov, normalno divix fajl je avi. kao što mi ga i program izvuče s kamerice, jedino mi je čudno je šti je to snimka od 23min a veličine 4,8 GB Macor hvala na odgovoru ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Prebacivanje videa u drugi (manji) format ha cuj....neznam fakat odgovor na to pitanje zakaj je tak velki. al moguce je da je kvaliteta takva da jednostavno ispadne takva velicina...nije lose sto snima u .avi formatu, to je samo prednost, al mora bit neka fora s tim da je tak velko....malo se pozabavi s tim i ziher bus naisel na odgovor.ak ti nebu jasno moral bus pitati malo kompetentnije ljude na drugim forumima....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-08-07 Godina: 27
Poruka: 11
![]() | Re: Prebacivanje videa u drugi (manji) format Poigraj se opcijama tog programa, smanji rezoluciju i bit rate, a mogao bi i kvalitetu zvuka tog izlaznog .avi fajla - ne bi trebao biti veći od 50ak mb... pretpostavljam da bi program koji koristiš morao imati takvo što. Ako kojim slučajem nema, trab ti neki video converter program. Ja koristim total video converter, odličan je. Ako baš hoćeš neki besplatni, ukucaj u google "free video converter". |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Prebacivanje videa u drugi (manji) format Evo jedan tutor. Pozdrav Hvala! SBD's JBMM Virtual Dub Tutorial |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Prebacivanje videa u drugi (manji) format treba ti samo neki konvertor dobar koji che kompresirat taj fajl u pristojnu veličinu... al ima ih toliko da ja neznam koji je najbolji!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
« .jpg u .gif format
|
HijackThis »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:18.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.