| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi SkyStar 2 tutorial u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo, malo sam se potrudio i napravio tutorial za podešavanje skystar 2 kartice od početka do kraja. Tutorial je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Evo, malo sam se potrudio i napravio tutorial za podešavanje skystar 2 kartice od početka do kraja. Tutorial je u PDF-u i za pregled je potreban Adobe Acrobat reader. Postajte vaša mišljenja, pohvale pa i pokude ispod ako baš želite ![]() Oću rep+ ![]() SkyStar 2 tutorial.PDF
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-09-07
Poruka: 1
![]() | Re: SkyStar 2 tutorial Svaka čast za ovaj pdf...ali...ja sam s karticom dobio neki DVBviewer pa sam morao skinuti ProgDvb...ali bilo koju sam verziju skinuo, ta mi neće raditi...nađe ona satelit, ali neće prikazati programe..ak možeš mi nabaviti link za taj program u kojem ti radiš...hvala! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SkyStar 2 tutorial Citat:
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 11
![]() | Re: SkyStar 2 tutorial moja preporuka program Alt DVB...... ALTX Software - DVB |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvb s, skystar 2, tutorial |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:41.