| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Grafiti u Kultura i Zabava forumu; Otvorio sam ovu temu jer smatram da su grafiti, ali prafi grafiti, zaista umjetnost...narocito ovo sto cu postati sad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Grafiti Otvorio sam ovu temu jer smatram da su grafiti, ali prafi grafiti, zaista umjetnost...narocito ovo sto cu postati sad jer je nevjerovatno!! Volio bi da su slike nesto vece ali nadam se da to nece umanjiti njihovu ljepotu. Autor Julian Beever britanski umjetnik poznat po svojim crtežima kredom na pločnicima Velike Britaije, Francuske, Njemačke, SAD, Australije i Belgije. Beever svojim crtežima daje jedinstvenu iluziju trodimenzionalnosti. 1/3 |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Grafiti Sviđa mi se... al nema neku praktičnu primjenu, pošto ima smisla samo pri gledanju iz jednog kuta, dakle pri slikanju...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 424
![]() | Re: Grafiti a jer ima ko tu da wrajta???? mislim kad vec imate temu graffiti dajte stavite svoje radove il tudje, sam da nekakvih fuckin radova ima! ![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 114
![]() | Re: Grafiti nitko nista? ja radim stencile al sam osto bez skalpela
__________________ We started off trying to set up a small anarchist community, but people wouldn't obey the rules. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 46
![]() | Tip je fakat Car!!!! Svaka čast....Ja sam nekad crtala grafite, al sada više ne toliko...Znam da sad svi skeptični tipovi misle cura i grafiti ne spojvo...ali je! Šteta nemam niš da stavim,pošto nemam skener... Zadnji Uredio daidza : 01-05-07 u 19:25. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Grafiti Jel ima neko snimku o grafitima u osijeku što je maloprije bila na tv-u u život uživo bio bi vam zahvalan ako je neko uploada
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Tagovi: grafiti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:54.

Svaka čast....