Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Umjetnosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Umjetnosti Raspravljate o temi Kreacije od LEGO kockica u Kultura i Zabava forumu; Predobro!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-04-08, 14:48   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,062
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Kreacije od LEGO kockica

Predobro!
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 01.lego.art.jpg (14.2 KB, 18 pogleda)
Tip Fajla: jpg 02.lego.art.jpg (22.8 KB, 11 pogleda)
Tip Fajla: jpg 05.lego.art.jpg (22.4 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg 07.lego.art.jpg (21.3 KB, 11 pogleda)
Tip Fajla: jpg arena1.jpg (39.5 KB, 10 pogleda)
Tip Fajla: jpg arena2.jpg (30.3 KB, 10 pogleda)
Tip Fajla: jpg arena3.jpg (45.8 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg arena4.jpg (42.8 KB, 13 pogleda)
Tip Fajla: jpg arena5.jpg (35.0 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg arena6.jpg (32.4 KB, 6 pogleda)
Tip Fajla: jpg escher_lego.jpg (24.2 KB, 11 pogleda)
Tip Fajla: jpg lego-ac-1.jpg (44.2 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg lego-sculpture.jpg (28.4 KB, 18 pogleda)
Tip Fajla: jpg mountrushmorealllegos.jpg (229.7 KB, 11 pogleda)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 16:06   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Kreacije od LEGO kockica

neke su genijalne

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 16:31   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Odusevila sam se...inace obozavam lego kocke, ali ovo je predobro. Meni domet bili Disneyevi likovi od legica, al ovo je stvarno impresivno do kraja.
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 16:32   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 730
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Ja sam imao svoje kreacije, i radio sam vlastite projekte ali nikad nisam skupio toliki broj kockica da bi radio one gore navedene gluparije

Ipak sam ja za detaljnost i funkcionalnost, a ne raditi skulpture od kockica. Pih!

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 16:32   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 5,201
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Stvarno predobro ... predobra mi je Alianz arena i ovaj žuti lik koji se kao rasporio
We're going home with the championship.
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 17:11   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

meni su bolji minijaturni modeli koji su funkcionalni i vjerno izgledaju.

npr. ovi:

http://retardmedia.com/2007/10/16/ol...ego-spaceship/

(ok nije ovo neka ljepotica ali valjda kužite na što mislim...)

pa... village under fire:

Transformer

Dvorac...

Brod...

ne volim ove modele koji su tu samo da se pokažu.

P.S. žao mi je što nisam slikao svoje modele

Rock On!

Zadnji Uredio Markan : 23-04-08 u 17:21.
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 17:30   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

A kake veze ove slike imaju sa onim gore?

Ovo što si ti stavio su obične LEGO kocke slagane po uputstvima i prospektima, za razliku od onih gore.

Volim i ja te LEGO, al ti nemaju veze sa onim gore i oni su daleko kompliciraniji za složit nego ovi.
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 17:45   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

NISU slagane po uputstvima, nego su u potpunosti custom made modeli zato i govorim

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 17:56   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Da, ok, al svejedno ne kužiš na šta mislim, u tim što si ti stavio, kocka za predviđena za krov je stavljena na krov, ograda kao ograda,..., a tamo je sve cutom cijeli lik i sve je napravljeno od kocaka koje nisu predviđene za to. Kužiš?

Nemam ja ništa protiv ovih što si ti stavio, odlično su napravljene i ja obožavam sve te LEGO kockice, da se razumijemo, ali objektivno gledajući nisu u rangu sa onim gore. To je sve što hoću da kažem.
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 17:57   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,444
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

predobro

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kockica, kreacije, lego

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103