| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Kreacije od LEGO kockica u Kultura i Zabava forumu; Predobro!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Kreacije od LEGO kockica neke su genijalne
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreacije od LEGO kockica Odusevila sam se...inace obozavam lego kocke, ali ovo je predobro. Meni domet bili Disneyevi likovi od legica, al ovo je stvarno impresivno do kraja.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kreacije od LEGO kockica Stvarno predobro ... predobra mi je Alianz arena i ovaj žuti lik koji se kao rasporio ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kreacije od LEGO kockica meni su bolji minijaturni modeli koji su funkcionalni i vjerno izgledaju. npr. ovi: http://retardmedia.com/2007/10/16/ol...ego-spaceship/ (ok nije ovo neka ljepotica ali valjda kužite na što mislim...) pa... village under fire: ![]() ![]() Transformer ![]() Dvorac... ![]() ![]() ![]() Brod... ![]() ![]() ![]() ne volim ove modele koji su tu samo da se pokažu. P.S. žao mi je što nisam slikao svoje modele ![]() Zadnji Uredio Markan : 23-04-08 u 17:21. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,062
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreacije od LEGO kockica A kake veze ove slike imaju sa onim gore? Ovo što si ti stavio su obične LEGO kocke slagane po uputstvima i prospektima, za razliku od onih gore. Volim i ja te LEGO, al ti nemaju veze sa onim gore i oni su daleko kompliciraniji za složit nego ovi.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,062
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreacije od LEGO kockica Da, ok, al svejedno ne kužiš na šta mislim, u tim što si ti stavio, kocka za predviđena za krov je stavljena na krov, ograda kao ograda,..., a tamo je sve cutom cijeli lik i sve je napravljeno od kocaka koje nisu predviđene za to. Kužiš? Nemam ja ništa protiv ovih što si ti stavio, odlično su napravljene i ja obožavam sve te LEGO kockice, da se razumijemo, ali objektivno gledajući nisu u rangu sa onim gore. To je sve što hoću da kažem.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kreacije od LEGO kockica predobro ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
![]() |
| Tagovi: kockica, kreacije, lego |
« Novčići
|
Money origami »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:47.

... predobra mi je Alianz arena i ovaj žuti lik koji se kao rasporio