neke su genijalne
Raspravljate o temi Kreacije od LEGO kockica u Umjetnosti forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Predobro!...
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
neke su genijalne
Odusevila sam se...inace obozavam lego kocke, ali ovo je predobro. Meni domet bili Disneyevi likovi od legica, al ovo je stvarno impresivno do kraja.
There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.
Ja sam imao svoje kreacije, i radio sam vlastite projekte ali nikad nisam skupio toliki broj kockica da bi radio one gore navedene gluparije
Ipak sam ja za detaljnost i funkcionalnost, a ne raditi skulpture od kockica. Pih!![]()
![]()
Stvarno predobro... predobra mi je Alianz arena i ovaj žuti lik koji se kao rasporio
![]()
meni su bolji minijaturni modeli koji su funkcionalni i vjerno izgledaju.
npr. ovi:
http://retardmedia.com/2007/10/16/ol...ego-spaceship/
(ok nije ovo neka ljepotica ali valjda kužite na što mislim...)
pa... village under fire:
Transformer
Dvorac...
Brod...
ne volim ove modele koji su tu samo da se pokažu.
P.S. žao mi je što nisam slikao svoje modele![]()
Zadnji Uredio Markan : 23-04-08 u 18:21
A kake veze ove slike imaju sa onim gore?
Ovo što si ti stavio su obične LEGO kocke slagane po uputstvima i prospektima, za razliku od onih gore.
Volim i ja te LEGO, al ti nemaju veze sa onim gore i oni su daleko kompliciraniji za složit nego ovi.
VTFLJMŽUIP
∞
NISU slagane po uputstvima, nego su u potpunosti custom made modeli zato i govorim![]()
Da, ok, al svejedno ne kužiš na šta mislim, u tim što si ti stavio, kocka za predviđena za krov je stavljena na krov, ograda kao ograda,..., a tamo je sve cutom cijeli lik i sve je napravljeno od kocaka koje nisu predviđene za to. Kužiš?
Nemam ja ništa protiv ovih što si ti stavio, odlično su napravljene i ja obožavam sve te LEGO kockice, da se razumijemo, ali objektivno gledajući nisu u rangu sa onim gore. To je sve što hoću da kažem.
VTFLJMŽUIP
∞
predobro![]()