| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Cega ste se odrekli u korizmi? u Društvo forumu; Da li se treba uopce icega odricati ili se truditi bar u to vrijeme biti bolji covjek, pomagat drugima.............?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Frajer | Re: Cega ste se odrekli u korizmi? Inače ja sam dobar čovjek, no sad u korizmi ću se malo odreči dobrote, postati ću malo loš čovijek! .... ima još par sitnica koje ću pokušati smanjiti, no nemislim kao neki 40 dana bez interneta ![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 540
![]() ![]() | Re: Cega ste se odrekli u korizmi? Čega se možeš odreč u Hrvatskoj? Penziči penzije, nezaposleni posla itd itd. A sad čujem da su nam digli i RTV pretplatu! E ja sad u korizmi ne plačam televiziju! ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Offline | Re: Cega ste se odrekli u korizmi? Ja neću piti alkoholna pića ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Cega ste se odrekli u korizmi? Ja sam se odrekao lubenice,trešanja i novaca !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:03.