Stranica 1 od 504 1234561151101501 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 5031
Like Tree78Likes

Čime se bavite upravo? (osim što piskarate tu..)

Raspravljate o temi Čime se bavite upravo? (osim što piskarate tu..) u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Ajde da vidim koliko ste svestrani.. Pijuckam kavu, pišem po msn-u, perem veš (ok, mašina pere) i slušam seriju Punom ...

Banned
    Datum registracije
    07-01-09
    Poruka
    873
    Liked
    4 times

Čime se bavite upravo? (osim što piskarate tu..)

Ajde da vidim koliko ste svestrani..

Pijuckam kavu, pišem po msn-u, perem veš (ok, mašina pere) i slušam seriju Punom parom.

Vi?

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,911
    Liked
    401 times

Re: Čime se bavite upravo? (osim što piskarate tu..)

laktim bradu, čačkam zube, slušam reklame na tv-u i razmišljam o tome kako bi trebao nove tenisice
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

spremam se za sranje

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Trenutno pricam na telefon i zapalila cigaretu...
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Banned
    Datum registracije
    07-01-09
    Poruka
    873
    Liked
    4 times

Ja se sada pak svađam i branim tj. objašnjavam svoje stavove.

prof. Foruma Avatar od korisnika zaneti.m
    Datum registracije
    15-10-08
    Poruka
    1,046
    Liked
    5 times

Trenutno gledam tv i švrljam po forumu.
    Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Pušim cigaretu, povremeno pogledam na tv, odem djecu smiriti i poslati na spavanje, napravim si sok, pregledam kladionicu...
    ...'cause the rule is blood for blood!!!!!

Regularni forumas Avatar od korisnika **Leona
    Datum registracije
    03-08-08
    Poruka
    152
    Liked
    0 times

malo sam tu,malo kartam na playtoyu i tako to...

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Sastavljam si nekakav folder muzike za prebacit na MP3 olayer....

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Krepajem od smijeha...

Koji je moj sin car!!!

Pazi ovo: ja na donjem katu u kući i zovem ga da vidim gdje je jer treba biti u krevetu, on se ne javlja... I ja zovem i zovem i zovem, a on ništa... Vidim da mi smrdi to čim se tako ušuti (inače, malac će 11.03. napuniti 3 godine) i je se krenem penjati stepenicama prema sobi da vidim šta je... On čuo moje korake i kad sam ja ušao u sobu on nešto bacio iza kreveta... Mislim šta je sada, obzirom da voli kopati po mojim stvarima... Adriano, šta si radio? Nita... Šta si radio?? Nita... (vidim da je nešto, znam po pogledu i ponašanju)... Donesi mi to što si bacio iza kreveta! On šuti i vidim da mu je frka... reko', donesi mi to što si bacio iza kreveta, odmah!!

Jaoooo, kad sam vidio.... Mali mi je lapio PLAYBOY iz sobe i lista kod sebe na krevetu!!!

Ja nisam mogao vjerovati!!! Krepo sam od smijeha... I ponosan sam bio, naravno!

I ja ga pitam: I, jel' ti se sviđaju gole tete? Da, gedo cam tete...

Ej, pojeo bih ga najrađe...

Momčina tatina! Od malih nogu se uči...
    ...'cause the rule is blood for blood!!!!!

Lajkaj nas na Facebooku