| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi da morate šta bi vi poklonili nekoj osobi koja ima sve u Društvo forumu; eto pitanja..šta bi vi poklonili nekoj osobi koja ama baš sve ima...? i npr da ste vi neka osoba ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| fear of the dark | da morate šta bi vi poklonili nekoj osobi koja ima sve eto pitanja..šta bi vi poklonili nekoj osobi koja ama baš sve ima...? i npr da ste vi neka osoba koja imate sve,šta bi vi volili dobit na poklon?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye | Re: da morate šta bi vi poklonili nekoj osobi koja ima sve bilo sto od srca, neku sitnicu... samo da je iskreno
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 1,045
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da morate šta bi vi poklonili nekoj osobi koja ima sve nitko nema sve. kod kupovanja darova, treba se zapitati koliko dobro poznajemo tu osobu koji su joj afiniteti i tako.. dar može biti npr knjiga: za nekog promašaj, a za nekog baš super poklon. tako da je teško savjetovati. ako se radi o ženskoj osobi daruj joj neki tretman tipa masaža il nešto slično. lupam..
__________________ You only live twice |
| | |
| | #6 (permalink) |
| fear of the dark | Re: da morate šta bi vi poklonili nekoj osobi koja ima sve znam da nitko nema baš sve sve sve... ali npr da neko ima sve,zanima me šta bi vi njemu poklonili,i šta bi vi željeli dobit na poklon da vi imate sve... money-ovo s masažom je super ideja ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: da morate šta bi vi poklonili nekoj osobi koja ima sve Citat:
ali ipak sebe ne možeš bilo kome darovati... samo nekoj osobi koja ti se sviđa,koju voliš,i želiš... a iskrene i lijepe riječi su puno značajnije (bar meni) od materijalnih poklona,
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| The Eye | Re: da morate šta bi vi poklonili nekoj osobi koja ima sve to treba davat iz dana u dan... ili to nije prava veza, a ovo su sitnice kojima se podsjetite na ljepe zajednicke trenutke...
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:33.