| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Forumaš/forumašica mjeseca u Društvo forumu; evo ja dajem svoj glas Ognjenu ne moram objašnjavati zašto zar ne?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumaš/forumašica mjeseca jbtee Ognjen Ja sam za FBS-a. Ipak se više trudi od mene i više je na forumu.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Forumaš/forumašica mjeseca mišo- za temu,super je ![]() a moj glas....hmm ...teško teško....pa definitivno fbs se vidi svugdje a oggy se čuje svugdje!!![]() ali ima ih još par koji me katkad znaju nasmijati...al ovo dvoje tipova gore uvijek!! ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
![]() |
« Klub 4000
|
Ciljevi??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:55.

za temu,super je