| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi IZGLED u Društvo forumu; Koliko vam je važan izgled kod neke osobe koja vam se sviđa?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Celebrity | Re: IZGLED aha,glavno da dobro izgleda i to je to! bitan mi je izgled,ali nikako presudan!ipak je to samo ambalaza! decko s kojim sam imala mozda najvecu kemiju do sad mi se nije svidjao dok nisam jednu vecer sjela i prvi put popricala s njim! nakon toga mi vise nije izlazio iz glave! izgled je samo jedan od mnogobrojnih faktora koji cak moze biti i zanemaren! naravno ideal je kombinacija svega,ali gdje je taj ideal??? ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: IZGLED Citat:
![]()
__________________ O Bože fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri Lijem krv, a suza nema, ti si boja mojih vena neka cijeli svijet sad čuje, to ja volim Dinamo | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: IZGLED nije mi bas previse bitan.. svaki put kad sam se zatreskala u nekoga uglavnom je to bilo zbog "onog neceg" sto nije bas previse povezano s izgledom.. kako god da okrenes, ako si u nekog zaljubljen/a, volis ga/ju blabla onda ce ti ta osoba biti lijepa bez obzira na to koliko ona (drugima) bila "ruzna".
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgled, koliko, vam, vazan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:44.