| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li se ikada uplašili da ćete ostati bez voljene osobe? u Društvo forumu; izgubila sam tatu kad sam imala 2,5 godine.... ...jučer skoro mamu...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jeste li se ikada uplašili da ćete ostati bez voljene osobe? izgubila sam tatu kad sam imala 2,5 godine.... ...jučer skoro mamu...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice!! ![]() ...svijet je pun ljudi,a nigdje čovjeka... ![]() ...ako ikad vratim vjeru u tebe...fališ mi do bola...starim ja,a u ljubav vjere nemam... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 99
![]() | Re: Jeste li se ikada uplašili da ćete ostati bez voljene osobe? Izgubila mnogo njih,neki prirodnom smrcu neke u ratu i nakon toliko godina boli jos i nemogu o tome pricati ![]() Je tema tuzna al ok je. ![]() Al zivot ide dalje...
__________________ Vjetar se vezat nemoze... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li se ikada uplašili da ćete ostati bez voljene osobe? Da. I izgubio sam bliskih osoba. Jedna od tih osoba je prijatelj koji je poginuo u ratu. Danas mi je njegov brat najbolji prijatelj i svaki put kada pogledam u njega, kao da gledam njegovog brata. Isti su |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 24
Poruka: 1,255
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li se ikada uplašili da ćete ostati bez voljene osobe? A joj ,,, bas zalosno, tako mala ostala bez oca ... Malo sam osjetljiv na temu o majkama, o tome sam vec pisao par postova prije ... Ja se nadam da ti je mama sada ok ... drzi se ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li se ikada uplašili da ćete ostati bez voljene osobe? Ne želim da ovo ovdje ispadne kao nekakvo samosažaljevanja ( mada malo sliči tome ) sve vas koji ste u mladosti ostali bez oslonaca u životu, znači roditelja, potpuno razumijem jer sam i sam jedan od takvih ( otac mi je umro kad sam imao šest godina ), ali bih htio naglasiti da to nije i nesmije biti kraj svijeta te da treba nastaviti živjeti kvalitetno koliko se najviše može, te podršku pronači u nekom ili nečem drugom. Evo prošle godine mi je i mama umrla, međutim to je bilo očekivano jer je teško bolovala par godina prije smrti tako da smo svi bili prpremljeni za najgore ( ako se to uopće može ), odnosno, možda će to grubo i netaktički izgledati, kad je mama umrla osjetio sam veliko olakšanje, ali ne zbog sebe, nego zbog nje, jer zadnjih mijesec dana života joj je bio pakao od bolova, pa je i postala nesvjesna sebe i okoline, inkontinentna i potpuno dezorijentirana, tako da je smrt za nju ustvari bila spas ( znam da zvuči grubo, ali tko nije vidio i doživio takve muke nezna o čemu govorim). Tako da mi je gubitak majke bio bolan s osječajem velike praznine, a opet s drge strane nekako mi je to bilo i podnošljivo s obzirom šta je prolazila zadnje dane svog života. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 24
Poruka: 1,255
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li se ikada uplašili da ćete ostati bez voljene osobe? Potpuno te razumijem sve sto si napisao ... Sav sam se najezio ... I svaka ti cast na takvom pozitivnom razmisljanju kako dalje nastaviti ... Znam da je tesko, i shvacam tvoje olaksanje sto se tice mame ,,, ali sto je tu je, zivot ide dalje, preboliti se ne moze, ali covjek se jednostavno nauci zivjeti s tom boli ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, cete, ikada, jeste, osobe, ostati, uplas, voljene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Dnevnik Jednog Bosanca: 3.dio | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:25 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:07.

...jučer skoro mamu...