| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? u Društvo forumu; odvratno....bila sam bolesna par dana i skoro sam prošvikala....moram ja malo zraka udahnuti...nema tu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? odvratno....bila sam bolesna par dana i skoro sam prošvikala....moram ja malo zraka udahnuti...nema tu
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? Evo, danas je već bolje... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? to se kod mene ne smije dogodit jer bi pocinila samoubojstvo.... ![]()
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? Više od jednog dana - padam u depresiju laganu (još kad mi je dosadno unutra ili ako mi se bliži neki jeben ispit) Više od dva dana - srčane aritmije hehe
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? Nekad mogu bez problema biti u zatvorenom, i po par dana. A onda me ulovi da moram van i samo zujim negdje.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #28 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? ne osjećam se baš najbolje uglavnom. ali ima dana kada takav predah dobro dođe. ako pročitam koju dobru knjigu, nije mi žao šta nisam izašao.
__________________ |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,895
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? Volila bi jedan dan da budem cijeli dan doma... da se izležavam, pijem kavu sa mamom, gledam film, po netu visim... a ovako ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| wayward | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? Citat:
![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cijeli, dan, izadjete, kad, kako, kuce, osjecate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:16.