| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate u ovom trenutku? u Društvo forumu; Vidim da vlada viroza, pa rekoh da se pridružim Eto, i ja se osjećam virozno, a i nezaposleno u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Vidim da vlada viroza, pa rekoh da se pridružim Eto, i ja se osjećam virozno, a i nezaposleno u uredu . Svi se nekud razbježali.
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Purger | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Prehlađen sam,boli me grlo,itd. Sve u svemu...koma !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? sto je jedino meni dobro ovih dana??? nemogu virovati.... iako, i kod mene se javlja neka tjeskoba da mi docek nece ispasti kako sam ga planira....
__________________ My mother was like a sister to me, only we didn't have sex quite so often - Emo Philips |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Celebrity | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? živcira me kasalj i cijeli svijet oko mene! odlicno blagdansko raspoloženje! clint.gif cowb.gif mikroval.gif
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? napokon mi se raščistilo sve oko dočeka tako da sam sad 100% odlične volje...zdravlje me služi (da kucnem u drvo) i u ovom trenutku se osicam savršeno..
__________________ My mother was like a sister to me, only we didn't have sex quite so often - Emo Philips |
| | |
| | #29 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? obožavam spike s nindžama ali ovo nisam još čuo! doduše imam frenda koji bi jedini mogao ovak nešto provaliti. ha ha! r+prebolio sam nekakvu sitnu upalu grla i sjebane sinuse. super mi je kaj ću izaći iz stana nakon tri izgubljena dana i blejanja u komp i tv (da sam bar koju knjigu imao u rukama ali neee...) sve u svemu 7/10! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Purger | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Danas je ok,prehlada prolazi a raspoloženje se vraća na staru razinu !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, osjecate, ovom, trenutku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:24.

. Svi se nekud razbježali.

doduše imam frenda koji bi jedini mogao ovak nešto provaliti. ha ha! r+