| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Klub 10000 u Društvo forumu; Ja ti neću čestitat, možeš samo dobit ćušku iza ušiju... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: Klub 10000 Znao sam da će se nešto dogoditi kad pređem 10000, sad će me početi tući ![]() Hvala svima ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Veteran | Re: Klub 10000 Bravo daidza ![]() Očekujem da prestigneš kikija prije ljeta ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| charolastra | Re: Klub 10000 A ne, maj đob hir iz dan. ![]() Htio sam samo vidjeti kako je to imati 10000 postova i ništa se nije dogodilo ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,242
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub 10000 Cestitam daidza. Mogu li i ja u taj klub, priko veze, kojih 9000 tisuca vise manje, koga brige? ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: Klub 10000 Može, evo primamo te za počasnog člana dok ne skupiš tih 9000 i nešto i ne postaneš punopravna ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: 10000, daidza, klub |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:34.