| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koje su vaše tri najgore ovisnosti? u Društvo forumu; Jutarnja kava, internet, rpg...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? Ovisnosti... hm hm hm Pa ja nekako živim u uvjerenju da nemam nekih ovisnosti onako u doslovnom smislu... recimo da nema toga bez čega ne bih izdržao jedan dan... A onako na što sam se "navukao" - pa toga ima poprilično: pijenje vikendom sa ekipom, odlazak u "moj" kafić, kafa, internet, posao, jogging na Marjanu, cigarete (srećom već tri mjeseca bez toga), mržnja prema bivšoj... ima toga preko više ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-04-06
Poruka: 165
![]() | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? ... 1 - Motor 2 - Nogomet 3 - Komp
__________________ http://www.pljacka.com.hr/ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? 1. prva kava 2. cigareta/e uz prvu kavu 3. novine uz prvu kavu. ako propustim bilo koji od ovih rituala, osjećam se kao da mi neš fali...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... Zadnji Uredio wonderwall : 13-06-06 u 11:01. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? Vi to malo krivo govorite... evo konkretno wonderwall kaže da ak nešt preskoči da mu fali nešt... al to nije ovisnost... Ovisnost je nešto bez čega se ne može a ne tak kad se osjećaš da ti nešt fali...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,909
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? pa nisam bas o nicem posebno ovisan, evo izdvojit cu taj internet iako bi i bez njega uspio izdrzat neko vrijeme ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgore, ovisnosti, tri, vas e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Klasifikacija Žena | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:21 |
| Skola tambure | gudo16 | Glazba | 4 | 23-01-06 09:02 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:41.