Ja bi ostavio Vatri,da ga malo ugrije,ipak je vani zima
Raspravljate o temi Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: vatra oggiju jer bi se posvađao s malim tko ima pravo na dojku, Kak ti mene znaš uvijek ...
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Ja bi ostavio Vatri,da ga malo ugrije,ipak je vani zima
Ma nikome od vas, cim bi se pojavila tema "Doris Dragovic" ili "Pišanje i kakanje po nekome", zaboravili bi da to dite uopce postoji, trebala bi ga trazit u rubrici Izgubljeno-nađeno, a u boljem slucaju bi mozda samo naucilo par "socnih" izraza...
Dodem kuci i kao iz topa me pita;
" Mama, tko je Roko i sta bi on to radija s Doris Dragović? "![]()
ili jos gore
"Mama, zasto se ...... smije teti koja ima zlatan tuš i hocemo li i mi kupit takav?"
A sad za ozbiljno; Joksu (cini se dovoljno ozbiljan i odgovoran) i Wampici (da ga/ju tetosi, mazi i pazi ).
Ne, gladno ne bi bilo pod nikakvim uvjetima.
Pa ja još jedem čokolino, griz i mlijeko s keksom
Ja bi ostavila Dorini. Vjerovali ili ne, ali ja mislim kada je mogla toliko djece čuvati, odgajati i brinuti se danonoćno za njih, može još jedno.
I od muških daidži, djeluje nekako brižno.![]()
Zadnji Uredio teica : 26-10-07 u 19:33
Far too many people are LOOKING for the right person, insted of
trying to BE the right person.
Gloria Steinem
Otkad su oni postali cure?
Zahvaljujem Wolfu na ukazanom povjerenju, al mene su godine već uhvatile i nemam više živaca natezati se s malom djecom.
Čak sumnjam da bih imao živaca zabavljati se sa ženskom djecom starijom od 18.
A da ste vi vidjeli Wuka kako je tetošio mog mlađeg sina po Zagrebu! Sin mi se poslije toliko pravi važan da ni sad ne mogu s njim izaći na kraj.
Inače mislim da djecu treba povjeriti mami, ipak je to najprirodnioje.