| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra oggiju jer bi se posvađao s malim tko ima pravo na dojku, Kak ti mene znaš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? ![]() Kak ti mene znaš uvijek oraspoložiti. Fala ti ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| praskaton | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? Citat:
![]() | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? Citat:
Pa spremi mu nekaj. ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? Ma nikome od vas , cim bi se pojavila tema "Doris Dragovic" ili "Pišanje i kakanje po nekome", zaboravili bi da to dite uopce postoji, trebala bi ga trazit u rubrici Izgubljeno-nađeno, a u boljem slucaju bi mozda samo naucilo par "socnih" izraza... ![]() Dodem kuci i kao iz topa me pita; " Mama, tko je Roko i sta bi on to radija s Doris Dragović? " ![]() ili jos gore "Mama, zasto se ...... smije teti koja ima zlatan tuš i hocemo li i mi kupit takav?" ![]() A sad za ozbiljno; Joksu (cini se dovoljno ozbiljan i odgovoran) i Wampici (da ga/ju tetosi, mazi i pazi ).
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? Ne, gladno ne bi bilo pod nikakvim uvjetima. Pa ja još jedem čokolino, griz i mlijeko s keksom ![]() Ja bi ostavila Dorini. Vjerovali ili ne, ali ja mislim kada je mogla toliko djece čuvati, odgajati i brinuti se danonoćno za njih, može još jedno. I od muških daidži, djeluje nekako brižno. ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon Zadnji Uredio teica : 26-10-07 u 19:33. |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? Citat:
maslowu i daidzi,od cura nebih znala
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? Otkad su oni postali cure? Zahvaljujem Wolfu na ukazanom povjerenju, al mene su godine već uhvatile i nemam više živaca natezati se s malom djecom. Čak sumnjam da bih imao živaca zabavljati se sa ženskom djecom starijom od 18. A da ste vi vidjeli Wuka kako je tetošio mog mlađeg sina po Zagrebu! Sin mi se poslije toliko pravi važan da ni sad ne mogu s njim izaći na kraj. Inače mislim da djecu treba povjeriti mami, ipak je to najprirodnioje.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cuvanje, dijete, forumas us ici, kojem, ostavili, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:25.

), cini jer stavlja sumnjive supstancije u dječju bočicu, oggiju jer bi se posvađao s malim tko ima pravo na dojku, daidzi jer bi mu krao plišane medvjediće,......................mislim da ću ipak morat biti stay-home mama 

, cim bi se pojavila tema "Doris Dragovic" ili "Pišanje i kakanje po nekome", zaboravili bi da to dite uopce postoji, trebala bi ga trazit u rubrici Izgubljeno-nađeno, a u boljem slucaju bi mozda samo naucilo par "socnih" izraza... 

nebih znala