ovisi kako kad
ako je veća zapremina onda desetak minuta a ako je manje onda normalno par minuta
inače ne obraćam pozornost na to![]()
Raspravljate o temi Koliko vremena prosjechno koristite na WC kada obavljate veliku nuzhdu? u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; iliti ga kolko dugo serete kad ste na wc-u ? ha?...
Zadnji Uredio Vuxs : 11-01-09 u 17:03
All in all you're just another brick in the wall......
ovisi kako kad
ako je veća zapremina onda desetak minuta a ako je manje onda normalno par minuta
inače ne obraćam pozornost na to![]()
Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više
da..bash mislim..nisam ovu temu bzvz otvorio..tema je otvorena s razlogom!!!
zhelim vidjeti u prosjeku di sam shta sam..jer od frendova najduzhe vremena provodim na wc (nemojte brkati s nuzhdom)
ma ništa se ti ne brigaj vuxs
jel to u zadnje vrijeme tj, od praznika pa nadalje ili![]()
Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više
ma ne ne.. inache uvijek citam na wcu..pa znam biti i 40desetak minuta..
znahs ja ne tischem da bum što brzhe gotov..ne ne..tak si mogu sjebat crijeva..ja pustim nek to ide prirodno..za to rijeme chitam neku knjigu ili motopuls autoklub powertuning ili tako nesto
da..uvijek zaboravim da kenjam.. ono sve dok zbog slabe prokrvljenosti tabana ini ne pocnu ono kak se zove sada se nemogu sjetiti kad onak cudno kad anemas krvi znas..
aha utrne.. i onda jedno 5 minuta hodam ko kauboj
Pola sata, najmanje. Nekad je bilo i više, ali odnijeli su mi sve Erotike s veš-mašine.![]()
Potpisi su za budale.
nisi jedini vuxs, ja sam isto na wc-u pol sata najkraće...da ne smrdi bio bi pol dana tamo
obično mi na wc-u dolazi inspiracija a upravo razmišljam da si nabavim (napravim) neku klupicu di bi stavio laptop pa da čitam malo komentare ovih hajdukovaca na forumuako to nije laksativ, ne znam kaj je
![]()
Bolje desnica nego prknenica!
Pol sata nekad,nekad više...![]()
Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.