| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi naočale ?! u Društvo forumu; Dakle, zanima me tko nosi naocale, sta mislite o ljudima s naocalama i tako svasta vezano uz naocale?? ii da, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | naočale ?! Dakle, zanima me tko nosi naocale, sta mislite o ljudima s naocalama i tako svasta vezano uz naocale?? ii da, zanima me ako vam je bio bed pocet nosit naocale?
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,641
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: naočale ?! Ne nosim, osim onih za sunce!!! Sta mislim o ljudima koji ih nose? Nista sto ne bih o njima mislila i da ih ne nose, sasvim normalna stvar! Nekad mi je to jako simpaticno!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: naočale ?! Meni su cure s načalama baš super... ponekad izgledaju pametnije nego što jesu zbog njih...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: naočale ?! Citat:
I nisam ti privlačan? Tebi, mojoj forum-družici? Nnnneeeeee... ![]()
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: naočale ?! nosim naočale od 2 razreda osnovne, tako da kad sam ih počeo nosit došla je standardna zajebancija tipa očalko, cvikeraš, četvrooki.... još sam tamo negdije oko trećeg razreda morao nositi onaj kartončić na jadnom staklu. to isto nije bilo baš ugodno. ali kad odrasteš postane ti to normalna stvar, čak sada izgledam pametnije ![]()
__________________ da sam šutio osto bi filozof |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: naočale ?! Ja imam naočale al ih ne nosim jer odkad znam za sebe ne podnosim naočale, ni one sunčane, al na drugima mi dobro stoje.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Veteran | Re: naočale ?! Nosim naočale od kad znam za sebe, od neke druge ili treće godine života. Nije mi bio bed počet ih nosit jer u toj dobi baš i nisam sam odlučivao jel ih želim ili ne ![]() Danas nemogu sebe zamisliti bez naočala. Čak sam si i ružniji bez njih ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: naočale ?! Imam naočale za čitanje. Predivne su mi i katkad su mi jeben modni dodatak. Lijepo lice uz lijepi okvir može biti baš sexy.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:30.