| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi naočale ?! u Društvo forumu; Nosim naočale od negdje 5. r., ali samo kada čitam ili sam na kompu i imam dioptriju (plus) samo na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: naočale ?! Nosim naočale od negdje 5. r., ali samo kada čitam ili sam na kompu i imam dioptriju (plus) samo na jedno oko (to nam je obiteljski - nemora jedna strana znati kaj radi druga ). Nije mi bed nositi ih, ponekada baš dobro posluže kao modni dodatak ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| charolastra | Re: naočale ?! Ne nosim, nisam nikada Ali sasvim su mi normalna stvar, netko je čak i ljepši sa njima, kako kaže joks Ne mislim sad na Joksa, on je uvijek lepi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Offline | Re: naočale ?! ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: naočale ?! ne nosim nekim curama ako su dobre naočale daju baš neki jebozovan look naravno ima onih kojima stoje i kojima ne stoje lijepo , ali nije problem,ako ti ne stoje onda si nabaviš leće i riješeno
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: naočale ?! Ja sam u drugom razredu osnovne počela nositi naočare i nikako ih nisam htela nositi.Mislila sam da mi tako odvratno stoje.I nosila sam ih do sedmog razreda.Zatim opet u rednjoj počela alli dalje nisam opet htela.Tako da sada nosim jedino kad sam za kompom,kad učim, čitam nešto...mada bih trebalo stalno nositi.
__________________ ♥ |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: naočale ?! nekoliko sam godina nosila naocale, ali sam se odlucila za lece zbog bavljenja sportom jer je daleko prakticnije...nikad me nije bilo sram furati cvike... ne fali mi samopouzdanja ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: naočale ?! ja sam nosio naočale preko jednog desetljeća i uvijek mi je bilo od njih muka jer su me doktori ko majmuna motali oko stakala, a redovito sam ih i lomio u školi... nisam ih volio nositi, pa sada nakon operacije ni ne nosim ih više... ni sunčane... ... ok možda na ljeto da ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: naočale ?!
__________________ Citat:
![]() ![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 24-02-08 u 09:47. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:32.

).